Sentinta blanda primita de soferul care a urcat baut la volan si a lovit o femeie insarcinata, pe trecerea de pietoni

Ultima actualizare: 18-09-2015 07:51

S-a dat sentinta in cazul soferului din judetul Brasov, care in primavara a lovit o gravida pe trecerea de pietoni, dupa ce s-a urcat baut la volan.

Nascut prin cezariana de urgenta, la 8 luni, copilasul nu a supravietuit, iar mama este si acum in coma. Judecatorii i-au dat acum soferului 2 ani si trei luni de inchisoare cu suspendare. Si i-au interzis sa conduca timp de trei ani. Familia victimei este revoltata de pedeapsa prea blanda si va face recurs.

Accidentul s-a petrecut in luna mai, pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian. Tanara de 26 de ani, insarcinata in luna a opta, travesa strada impreuna cu sotul ei, cand masina condusa cu viteza prea mare de un sofer baut a lovit-o si a proiectat-o la cativa metri distanta, pe caldaram.

Victima a ajuns la spital in coma, iar medicii au decis sa ii faca cezariana de urgenta. Copilasul, un baietel, a supravietuit insa doar cateva ore pentru ca suferise si el traume severe. Mama este si acum in coma, dupa aproape patru luni de la accident.

Soferul a primit 2 ani si trei luni de inchisoare cu suspendare, plus interzicerea dreptului de a conduce timp de trei ani. Asiguratorul soferului va trebui sa plateasca 10.000 de lei daune materiale si 60.000 de euro daune morale sotului femeii. Familia victimei va face recurs.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO