Seara de basm la cel mai mare bal caritabil, care va ridica in tara centrul pentru bolile incurabile

Ultima actualizare: 05-11-2013 07:06

Sute de oameni isi vor uni fortele pentru a-i ajuta pe cei aflati in suferinta, la "Balul Edelweiss pentru HOSPICE", cel mai mare bal caritabil al anului.

Vor fi licitate obiecte si pachete, altfel imposibil de obtinut, iar banii vor fi folositi pentru proiectul inceput de "Fundatia HOSPICE, Casa Sperantei", in capitala: un centru de ingrijire, pentru cei cu boli incurabile.

E "seara de basm", promit organizatorii, care au ales aceasta tema pentru a 13-a editie a balului.Peste 300 de persoane au fost invitate. Vorbim despre personalitati din lumea sportului, a muzicii, a filmului, dar si ambasadori si oameni de afaceri. Si-au confirmat deja prezenta, de pilda, Camelia Potec, Andreea Raducan, Dimitrie Prunariu, care, de altfel, vor dona obiecte personale sau de arta.

Ca in fiecare an, vor fi organizate doua licitatii: una cu strigare si una fara. La prima, oaspetii liciteaza pentru cateva obiecte sau pachete spectaculoase. Va dau doar doua exemple: castigatorul va putea sa insoteasca delegatia Stelei la Londra, unde echipa de fotbal va infrunta Chelsea in Liga Campionilor pe 11 decembrie. Sau poate cina cu Printesa Marina Sturza.

Banii stransi vor fi folositi de Fundatia HOSPICE, care organizeaza balul, pentru construirea, in Bucuresti, a unui centru de ingrijire pentru cei cu boli incurabile. Vorbim despre un proiect de 5 milioane de euro, care va oferi servicii gratuite de ingrijire bolnavilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO