Încă o „casă a ororilor” descoperită în Cristian. Ce le făcea fostul primar copiilor săraci

08-11-2019 16:27


Acuzații scandaloase i se aduc unui fost primar din localitatea Cristian, județul Brașov: acesta ar fi plătit copii sărmani pentru a-i abuza.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost reținut pentru că ani în șir ar fi plătit copii sărmani să întrețină cu el relații sexuale. El a fost patru ani primar în localitatea Cristian din Brașov. Ulterior, a câștigat trei mandate de consilier local, iar acum este un fermier prosper.

Alți trei bărbați din comunitate sunt în arest, acuzați că l-ar fi șantajat pe fostul edil că vor da în vileag imagini compromițătoare înregistrate în timpul orgiilor.

Se vorbește despre faptul că fostul primar ar fi plătit șantajiștilor sume uriașe, de ordinul zecilor de mii de euro, dar, când n-a mai avut de unde să scoată bani, a izbucnit scandalul.

În comunitatea săracă de la marginea localității Vulcan, toată lumea vorbește de banii pe care fostul primar din comuna vecină îi dădea nevoiașilor.

Oamenii povestesc că zeci de băieți mergeau la cabană de vânătoare pe care fostul edil, un bărbat de 62 de ani- o are în sat.

Localnică: „Nepotul meu a declarat!”

Reporter: „Ce a declarat?”

Localnică: Că a întreținut relații sexuale cu el.”

Reporter: „Ce vârstă are nepotul dumneavoastră?”

Localnică: „14 ani! I-a dat bani de-un telefon, s-a dus cu el în mașină și i-a luat o pereche de papuci, un pantalon, atâta tot.”

Reporter: „Câți ca nepotul dumneavoastră să fie aici?”

Localnică: „Cred că nu îi știm la număr.”

Cabana unde se presupune că bărbatul îi chema pe copii este departe de ochii lumii.

Bărbat: „E pedofil. Are cabană acolo.”

Reporter: „Și acolo chema copii?”

Bărbat: „Da, acolo îi ducea pe toți. De nevoie, doamnă, de nevoie. Îi prostea cu bani, cu ce îi prostea el. E un om influent. Fost primar, are pistoale, vânător, are multe.”

Localnic: „Se ducea prin țigănie, lua, îi aducea, îi ducea acu de un timp încoace. E ceva de groază cu copiii. Și hai, că ăștia mai mari de 14, 15 ani, ăștia e cu acordul lor. Dar copiii aia de 5,6, 7 ani.”

În sat, s-a zvonit că bărbatul oferă chiar și 300 de lei pentru o partidă. Săraci lipiți pământului, mulți părinți ai căror băieți erau chemați la cabană au închis ochii și s-au bucurat de bani.

Bărbat: „Părinții sunt de vină. Sunt de vină pentru că îi trimitea să le aducă bani și le-a dat la toată țigănia bani.”

Câteva dintre scene au fost filmate și fotografiate, iar bărbatul a devenit bun de șantajat. Câțiva tineri care aveau imaginile compromițătoare au început să-l amenințe că vor merge cu ele la poliție dacă nu primesc bani.

Oamenii vorbesc de zeci de mii de euro pe care fostul primar le-ar fi plătit pentru ca povestea să nu iasă la iveală. Când n-a mai avut de unde să dea bani, scandalul a izbucnit.

Reporter: „Așadar, sunt niște poze, niște filme compromițătoare?”

Localnică: „Da, da, așa am auzit. Nu le-am văzut.”

Reporter: „Ele au circulat pe aici prin comunitate?”

Localnică: „Da, să ia fiecare niște bănuți. De ce să iei numai tu, sau numai ăla, de ce să nu iau și eu.”

Procuror
: „Inclupatul major a întreținut relații sexuale cu minori alți trei inculpați l-au șantajat pe primul inclupat pentru a nu da publicității un filmuleț comprimitator S-au cerut diverse sute de bani, de la o sută de lei la 3500 de euro. O parte din aceste sume au fost plătite.”

Trei tineri au fost reținuți și audiați pentru șantaj. Fostul primar este acuzat, la rândul său, de acte sexuale cu minori. El s-a aflat în fruntea primăriei Cristian între 1996 și 2000. Apoi, vreme de trei mandate, a fost consilier local. Acum are o fermă agricolă prosperă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO