Salvati de pompieri dintr-un rezervor de apa.Li se facuse rau de la diluant

Ultima actualizare: 24-10-2012 23:10

Cativa pompieri din Bihor vor tine minte aceasta zi care le-a adus cea mai emotionanta misiune. Au avut nevoie de ei doi muncitori blocati in interiorul unui rezervor de apa pe care s-au gandit sa-l vopseasca fara sa-si puna si mastile de gaze.

Vaporii de diluant i-au naucit. In timpul salvarii dramatice, unul dintre barbati, ametit de gaze si speriat de inaltime, a refuzat sa mai faca ce ii spunea echipajul, asa ca a fost imobilizat.

Cei doi muncitori au urcat pe scara interioara pana in sfera de metal si au inceput sa vopseasca peretii acesteia, fara masti de gaze. La un moment dat, in spatiul ingust concentratia de gaze emanate de vopsea a crescut, iar cei doi au simtit cum ii lasa puterile. Au inceput sa strige dupa ajutor si sa dea cu pumnii in rezervor. Strigatele, amplificate de rezervorul de tabla, au fost auzite de o femeie.

Primul dintre muncitori, in varsta de 43 de ani, a fost scos in doar cateva minute de pompieri, constient si cooperant. Cel de-al doilea, insa, in varsta de 51 de ani, avea un atac de panica. A fost nevoie sa fie legat de maini ca sa poata fi ridicat in siguranta.

In operatiune, unuia dintre pompieri i s-a facut rau si a fost ajutat de un coleg sa respire.

Eroii actiunii spun ca au trecut printr-una dintre cele mai dificile misiuni din cariera. Muncitorii sunt bine acum. Vor trebui sa explice, insa, de ce, fiind doi oameni cu atata experienta, nu au folosit mastile de gaze.

O romanca, fost functionar public, a anuntat pe Facebook ca se sinucide

Judecatoarea Elena Turcu se intoarce la munca. A fost repusa in functie
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO