Salon de coafura, din Drumul Taberei, atacat cu un pistol cu bile. Imaginile surprinse de camera de supraveghere

Dată publicare: 04-03-2016 16:25
Dată actualizare: 07-03-2016 00:04


Un salon de coafura din Drumul Taberei, din Capitala, ar fi fost atacat cu un pistol cu bile. Incidentul s-a petrecut cu 30 de minute inainte ca salonul sa se deschida, asa ca nimeni nu a fost ranit. Insa toata vitrina s-a facut tandari.

Patronii, care detin noua astfel de saloane de infrumusetare, spun ca este al doilea atac de acest tip si se tem pentru siguranta angajatilor si a clientilor care le trec pragul.

In imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum dinspre strada vin cateva proiectile. Unul trece pe langa o femeie. Aceasta se sperie si, din instinct, se fereste. Nu isi da seama ce s-a intamplat, dar se uita catre vitrina salonului.

Imediat de salon se apropie si trecatori care observa cum toata vitrina din sticla este fisurata si sta sa cada, ceea ce s-a si intamplat cateva secunde mai tarziu.

Un trecator ar fi vazut cum dintr-o masina cineva ar fi tras cu un pistol.

Nu este primul incident de acest fel care se intampla la acest lant de saloane de infrumusetare. In iunie, anul trecut, la un alt centru din Rahova s-a intamplat exact acelasi lucru.

Proprietara saloanelor are doua banuieli. Fie atacurile vin din partea celui care detine spatiile si care nu ii mai vrea drept chiriasi, fie implicat ar fi patronul unui salon concurent, deschis recent in zona.

Patronii au depus plangere la politie, dar deocamdata nimeni nu a fost tras la raspundere.


VIDEO PROTVPLUS.RO