S-a urcat pe un stalp pentru ca nu avea curent electric. A murit in chinuri, electrocutat

Ultima actualizare: 23-10-2012 11:52

Pus de buna voie fata in fata cu moartea, un barbat din judetul Bacau nu s-a putut da inapoi cand i-a sunat ceasul. Se urcase pe un stalp de inalta tensiune, de suparare ca edilii nu ii aproba conectarea la reteaua electrica.

Barbatul avea 49 de ani si locuia cu sotia si cei sapte copii ai lor intr-un adapost improvizat din cartoane, pe care autoritatile nu aveau cum sa-l racordeze la reteaua de electricitate. Omul nu a vrut sa accepte asta in ruptul capului si de patru ani tot cerea sa i se traga lumina in casa.

Dupa ce si-a facut curaj cu alcool, s-a urcat la aproape 20 de metri inaltime, pe stalp. Nu se stie daca intr-adevar avea de gand sa se omoare. Cel mai probabil a fost doar un strigat disperat, al unui om care n-a avut o alta metoda de a se face auzit. Din pacate pentru el si pentru familia lui, totul s-a tarminat cat se poate de tragic.

Pacientul a fost dus in stare foarte grava la spital. Practic a fost in moarte cerebrala inca din Salvare. Medicii din UPU au inregistrat doar decesul.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO