"Mergeam cu masina si, dintr-o data, alerga un stalp mai repede ca mine". Declaratiile de circ ale unui sofer din Capitala

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29

O masina facuta praf, un stalp lovit si trafic paralizat pe podul Basarab din Capitala. La asta s-a ajuns dupa o cearta intre un bucurestean si iubita lui.

Protagonistul debandadei de pe sosea este barbatul, care a luat cheile de la masina prietenei sale si a plecat in tromba. In plus, ar fi fost cam dezorientat din cauza licorilor bahice, spun martorii.

Pentru accident, el le-a oferit politistilor o explicatie deopotriva amuzanta si de domeniul filmelor SF.

"Mergeam cu masina pe strada si dintr-o data, alerga un stalp mai repede ca mine. El m-a lovit ca s-a oprit brusc in fata mea, domnule", a spus soferul.

Dupa "confruntarea" cu stalpul, de la volanul automobilului facut praf, barbatul de 33 de ani a ajuns pe bancheta din spate a masinii de politie. A dat explicatii, care n-au deslusit insa itele accidentului.

Reporter: Mai erati cu cineva in masina?
Sofer: Ooo, desigur cred ca eram, sau n-am observat.

Abia cand si-a facut aparitia iubita lui, au inceput sa se lamureasca lucrurile.

Proprietara masinii, care a venit si ea la locul accidentului, spune ca s-a certat cu prietenul ei iar acesta i-a furat cheile. Ulterior, a sunat la 112 si le-a povestit politistilor ce s-a intamplat.

De pe sosea, barbatul a ajuns cu masina pe liniile de tramvai, apoi a lovit un stalp. Soferul a avut un noroc incredibil si a scapat fara nicio zgarietura. Cei care au asistat la intreaga scena, au ramas cu gura cascata.

"Iti spun eu, nu a mai vazut soseaua, foarte beat, peste 0.60. Sincer merita sa nu mai primeasca permis in viata lui", a spus un martor.

Din cauza accidentului, un tramvai plin cu calatori a fost nevoit sa ramana pe loc pret de o jumatate de ceas. Exasperati, pasagerii s-au saturat sa astepte si au luat atitudine.

"A fost un prost la volan, cum e posibil sa te urci asa, am trecut de o suta de ori pe aici, in viata mea n-am patit asa ceva, ia uite si tu", s-a plans un pasager.

Povestea s-a transformat acum intr-un dosar de cercetare penala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO