Ruxandra Dragomir a vizitat-o pe Udrea. "Dupa 3 saptamani in arest, sa iesi cu asa look impecabil, ca o zeita, e mare lucru"

Ruxandra Dragomir

Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri in arest pe Elena Udrea, a spus ca are o strangere de inima de cate ori vine la ea, dar dupa ce o vede, pleaca optimista, precizand ca niciodata nu o gaseste trista, desi conditiile din arest nu s-au schimbat.

Elena Udrea, arestata preventiv din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", a fost vizitata, vineri, de mama ei, dar si de Ruxandra Dragomir, aceasta spunand ca i-a adus flori, "pentru ca ii plac foarte mult", dar si un pachet cu alimente.

Intrebata care este starea Elenei Udrea, in conditiile in care este de trei saptamani in arest, Ruxandra Dragomir a spus: "Eu tot timpul ma astept sa o gasesc altfel, poate putin trista, dar nu este cazul (...) Conditiile din arest nu s-au schimbat, dar probabil ca se vor schimba si datorita ei".

Intrebata cum a putut Elena Udrea sa isi aranjeze parul si sa aiba "bucle" cand a fost dusa joi la DNA pentru confruntarea cu denuntatorii sai, Ruxandra Dragomir a spus ca i-a placut schimbarea de look a prietenei sale.

"Dupa ce stai trei saptamani in arest, sa iesi cu asa look impecabil, ca o zeita, eu cred ca este mare lucru", a adaugat Dragomir.

Citește și
Basescu si Udrea
Mesajul Elenei Udrea, pe Facebook, dupa audierea lui Traian Basescu. Speculatiile pe care le face in privinta arestarilor
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Ea a precizat ca a vorbit cu Elena Udrea despre arestul preventiv, care este un abuz pentru toti cei care ajung acolo si, pana la urma, se dovedeste ca sunt nevinovati.

"Ori de cate ori vin aici, la arestul preventiv, am o strangere de inima, nu imi place deloc, dar dupa ce o vad pe ea, plec optimista", a mai spus Ruxandra Dragomir.

Ea a adaugat ca mai sunt doar cateva zile si va expira, in 26 martie, mandatul de arestare al Elenei Udrea, iar procurorii vor decide daca cer prelungirea acestuia sau nu.

"Dar, din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, ati vazut si opinia avocatului, Elena Udrea nu are de ce sa mai ramana in arest preventiv (...) Noi am spus de la bun inceput ca acest arest preventiv este un abuz, denunturile sunt mincinoase. Am spus lucrul acesta nestiind ce se va intampla ulterior cu confruntarile, pentru simplul fapt ca am incredere in Elena. Sigur ca eu am crezut in ea si cred in continuare in ea, si cred foarte mult ca aceste denunturi nu si-au atins scopul", a adaugat Dragomir.

Intrebata despre faptul ca procurorii nu au cerut pentru Elena Udrea prelungirea masurii arestului la domiciliu in dosarul "Microsoft", Ruxandra Dragomir a spus: "Nu stim, deocamdata, de lucrul acesta, nu l-am discutat".

In ceea ce priveste confruntarile Elenei Udrea cu denuntatorii sai, care au avut loc joi la DNA, Ruxandra Dragomir a spus ca denunturile au fost demontate.

"Confruntarile au fost pur si simplu demolate. Domnul Gardean a spus, intr-adevar, ca i-a dat o geanta domnului Nastasia, dar care nu avea destinatia Elena Udrea, deci probabil geanta s-a oprit la domnul Nastasia. Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza ca i-ar fi platit acea petrecere la Predeal Elenei Udrea. stefan Lungu a spus ca, intr-adevar, s-au facut niste plati, de care Elena Udrea nu a stiut si nu a cerut niciodata sa se faca acele plati. Deci, pur si simplu, toate acele denunturi au fost demolate, demontate", a adaugat Dragomir.

Ea a adaugat ca aceste persoane au ajuns sa faca declaratii mincinoase, probabil, in urma presiunilor sau pentru ca au fost "niste oameni slabi".

"Ne intrebam si noi cum au ajuns sa faca acele declaratii mincinoase. Probabil in urma presiunilor pe care le-au primit sau probabil au fost niste oameni slabi, care nu au avut curajul sa isi asume faptele pe care, probabil, le-au facut si s-au folosit de numele Elenei Udrea", a mai spus Ruxandra Dragomir.

Ea a mai spus ca, joi, confruntarea Elenei Udrea cu Ana Maria Topoliceanu a fost "decenta". "Ana Maria Topoliceanu nu si-a sustinut denuntul pe care l-a facut", a adaugat Dragomir.

Elena Udrea a fost confruntata joi, la DNA, cu denuntatorii stefan Lungu, fostul ei consilier de la Ministerul Dezvoltarii, cu Ana Maria Topoliceanu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii si Turismului Gheorghe Nastasia si omul de afaceri Adrian Gardean.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, spunea ca intrebarile au fost legate de mita pe care ar fi primit-o fostul ministru intr-o geanta si de cheltuielile legate de ziua ei de nastere la Predeal. Stribela a precizat ca in cele aproximativ opt ore de confruntari au fost adresate sute de intrebari, atat de procurori, cat si de avocati.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea este acuzata, printre altele, in dosarul "Gala Bute", ca ar fi primit mita un comision de 10% din contractele atribuite catre firmele Termogaz Company si Kranz Eurocenter, in cadrul programului "Schi in Carpati". Adrian Gardean, reprezentantul Termogaz Company, i-ar fi adus la minister 900.000 de euro, intr-o geanta, pe care i-ar fi inmanat-o secretarului general Gheorghe Nastasia, care i-ar fi dat-o apoi fostului ministru.

Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

In acelasi dosar sunt arestati preventiv fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea. Fostul consilier al Elenei Udrea stefan Lungu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, sunt cercetati in arest la domiciliu.

De asemenea, potrivit unor documente ale DNA obtinute de MEDIAFAX, Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul "Gala Bute".

In dosarul "Microsoft", Elena Udrea a fost arestata preventiv din 11 februarie pana in 17 februarie, cand instanta a inlocuit masura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat in arest la domiciliu pana in 25 februarie, cand a fost arestata preventiv in dosarul "Gala Bute".

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Filmul CONFRUNTARII dintre Udrea si denuntatori. Intrebarile la care raspunsurile au fost
Filmul CONFRUNTARII dintre Udrea si denuntatori. Intrebarile la care raspunsurile au fost "nu stiu" si "nu-mi aduc aminte"

Dupa mai bine de 20 de zile petrecute dupa gratii, Elena Udrea i-a privit joi in ochi pe cei care, din prieteni buni si fosti colaboratori de incredere, s-au transformat in denuntatorii sai la DNA.

Mesajul Elenei Udrea, pe Facebook, dupa audierea lui Traian Basescu. Speculatiile pe care le face in privinta arestarilor
Mesajul Elenei Udrea, pe Facebook, dupa audierea lui Traian Basescu. Speculatiile pe care le face in privinta arestarilor

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, pe pagina de Facebook a acesteia, un nou mesaj in numele fostului ministru, dupa audierea lui Traian Basescu.

Ruxandra Dragomir, dupa vizita facuta Elenei Udrea in arest:
Ruxandra Dragomir, dupa vizita facuta Elenei Udrea in arest: "De cate ori e fasole la masa mananca, ii place foarte mult"

Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri in arest pe Elena Udrea, a spus ca i-a dus fostului ministru flori si mancare, adaugand ca Udrea mananca si ce primeste in detentie, mai ales fasole, pentru ca ii place foarte mult.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.