Românul care a murit în furtuna din Malta avea doi copii şi era de 7 ani plecat din țară

Dată publicare: 11-02-2018 07:29
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


roman malta

Românul care a murit sâmbătă, pe o şosea din Malta, după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla, se numea Dan Udrea, avea doi copii mici şi era de şapte ani în Malta.

Informaţia se regăseşte atât în presa din Malta, cât şi pe contul de Facebook al Comunităţii Românilor din Malta, relatează news.ro.

De altfel, românii aflaţi în Malta au început să se mobilizeze pentru a strânge fonduri necesare repatrierii trupului neînsufleţit al lui Dan Udrea.

Presa din Malta susţine că Udrea şi soţia sa tocmai îşi lăsaseră copiii cu bunica lor, mama bărbatului, şi se îndreptau spre serviciu.

Dan UIdrea, în vârstă de 38 de ani, a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un copac care a fost doborât de vântul puternic din oraşul maltez Mriehel, a anunţat poliţia, conform The Malta Independent.

Singurul pasager din maşină, soţia sa, în vârstă de 32 de ani, se află la spital după ce a suferit răni grave.

Cei doi români locuiau în oraşul Mosta, un oraş din regiunea nordică a Maltei.

MAE a anunţat că starea femeii este stabilă şi că va beneficia de întreaga asistenţă consulară necesară, inclusiv în ceea ce priveşte îndeplinirea formalităţilor pentru repatrierea trupului neînsufleţit al soţului ei.

Sursa: News.ro

Tags: malta, roman,


VIDEO PROTVPLUS.RO