Românul care a jefuit peste 1000 de case a fost condamnat definitiv

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20

Deţinutul care anul trecut a evadat din arestul Inspectoratului judeţean de Poliţie din Cluj, după ce a deschis lacătul porţii, şi-a primit pedeapsa definitivă.

Judecătorii l-au condamnat la 14 ani de închisoare. Individul fusese condamnat de mai multe ori şi avea o carieră impresionantă: de-a lungul timpului ar fi dat peste 1000 de spargeri în toată ţară.

Czika Laszlo este considerat unul dintre cei mai de temut spărgători de locuinţe de la noi din ţară. De-a lungul anilor a jefuit peste 1000 de case. Bărbatul îşi studia victimele cu aparate speciale de urmărire, iar când acţiona în casele acestora folosea aparate de bruiaj că în cazul în care era prins proprietarii să nu îşi poată folosi telefoanele mobile.

Anul trecut în luna august a reuşit să evadeze din arestul IPJ Cluj după ce a deschis lacătul porţii cu o bucată de staniol de la gumă de mestecat. A fost prins la scurt timp de poliţişti şi reîncarcerat.

Pentru toate faptele sale judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis să îi dea o pedeapsa de 14 ani şi 10 luni de închisoare şi o amendă penală de 13.000 de lei. Decizia este definitivă.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO