Român căutat de autoritățile franceze, prins când se plimba pe o stradă din Râmnicu Sărat


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 01 Iunie 2018 13:38
Categorie: Stiri actuale
Politia Romana de Frontiera

Un român dat în urmărire internațională de autoritățile franceze, pentru trafic de persoane, a fost prins pe o stradă din Râmnicu Sărat. 

Românul, în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia a fost emis cu mandat de arestare european, a fost depistat de poliţiştii buzoieni. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind suspectat de trafic de persoane de către autorităţile franceze, informează News.ro.

El a fost prins pe o stradă din Râmnicu Sărat, unde se plimba, fiind ridicat de poliţişti, în baza mandatului emis de autorităţile franceze.

Acesta a fost prezentat iniţial Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi apoi Curţii de Apel Ploieşti, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încercarat în arestul Poliţiei Buzău.

El este acuzat de infracţiuni de trafic de persoane, în Franţa. Mai exact, şi-a convins iubita, dar şi alte tinere din zona Râmnicu Sărat să-l însoţească în Franţa, iar acolo le-a trimis să se prostitueze.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO