Muncitorii de la Arpechim au bruscat-o pe femeia care venise ca executor judecatoresc. VIDEO

Ultima actualizare: 26-11-2012 06:54

Scandal urias la o societate desprinsa din Arpechim Pitesti. Peste 300 de muncitori au protestat fata de scoaterea la licitatie a 1.000 de utilaje de pe platforma petrochimica.

Fosta conducere a combinatului Oltchim, de care apartine acum societatea, a hotarat sa le vanda in contul unei datorii de 7 milioane de euro facuta, culmea, de Oltchim. Muncitorii l-au bruscat vineri pe executorul judecatoresc - o femeie pe care au fost cat pe ce s-o loveasca.

Circul a inceput vineri dimineata, cand muncitorii de la divizia petrochimica Bradu, desprinsa din fostul Arpechim si preluata acum trei ani de cei de la Oltchim, au aflat ca o mare parte din utilaje sunt execuate silit printr-o licitatie.

Totul pentru a se plati o datorie de peste 7 milioane de euro pe care Oltchim o are fata de o societate din Lichtenstein de la care a cumparat materie prima.

Muncitorii din Pitesti spun insa ca nu vor sa plateasca ei oalele sparte ale celor de la Oltchim si ca utilajele, in care s-ar fi investit peste 40 de milioane de euro, sunt acum mult subevaluate.

Spiritele s-au incins si mai mult cand a aparut executorul judecatoresc. Multimea a dat in clocot, iar tanara a fost bruscata si imbrancita de oamenii nervosi.

Femeia a scapat cu greu de multimea furioasa. Intr-un final, a decis sa amane licitatia pentru ca nu avea nici un cumparator pentru utilaje.

Fostul director al Oltchim, Constantin Roibu, nu a putut fi contactat pentru a lamuri acuzatiile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO