Restaurantele au pregătit meniuri spectaculoase de Revelion: ”Suntem aici pentru elita orașului”
Pentru strălucitoarele petreceri de Revelion, restaurantele s-au pregătit minuțios.
În ultimele luni, organizatorii s-au întrecut în oferte cu care să îi atragă pe oameni, iar acum a venit momentul să pună în scenă tot ce au promis: de la decoruri impresionante, muzică bună și mese elegante, până la meniuri sofisticate și băuturi fine.
Suntem în restaurantul unuia dintre cele mai spectaculoase hoteluri din capitală. Atenți la fiecare detaliu, organizatorii fac ultimele pregatiri. Decorul contează la fel de mult ca meniul, așa că, în această seară, totul este perfect aranjat.
Ausra Lucinskaite, director general hotel: ”Încă de la începtul lunii decembrie am anunțat sezonul glamour, așa că ne-am gândit că cel mai bun de a încheia anul este să organizăm un eveniment luxos. Tema 'Hollywood' se potrivește perfect cu interiorul nostru, cu decorațiunile. O să începem seara cu muzică jazz, artiștii noștri au pregătit melodii celebre din filme cunoscute, mai târziu vom avea dansatori de cabaret, dar și o altă trupă live și DJ”.
”Tot luxul pe care vi-l puteți imagina o să îl avem aici”
În ton cu decorul, și meniurile vor străluci.
Raymond Chettiar, bucătar șef: ”Ne așteptăm la ceva fantastic. Avem ton proaspăt adus din Grecia ieri, 35 kg de ton, îl vom felia și vom face sushi și sashimi, avem 200 de bucăți de homar din Canada, 80 de kg de stridii, avem foie gras. Tot luxul pe care vi-l puteți imagina o să îl avem astăzi aici. Suntem aici pentru elita orașului, așa că suntem și noi elita în ceea ce privește mâncarea”.
Și într-un resort din Cluj-Napoca sunt așteptați să petreacă revelionul peste o mie de invitați. Organizatorii au mizat pe un decor elegant, în nuanțe de alb și bej, cu toate că tematica petrecerii este "carnaval". Dar în acest fel, ținutele colorate ale invitaților vor fi în prim plan. Pentru concert, organizatorii au ridicat o scenă impunătoare, la care lucrează de mai bine de o săptămână.
De altfel, nici prețul nu este de neglijat. Pentru o noapte plină, fără nicio grijă, oamenii care au ales să petreacă la restaurant au plătit în medie 650 de lei de persoană.
Bogdan Ghiorghiță, managerul unui restaurant: ”Clienții vor avea absolut tot la dispoziție. De la whisky până la șampanie, vin roșu, cocktail-uri, tot ce își doresc”.
Pentru miezul nopții, unele restaurante au pregătit și impresionante focuri de artificii.