Remorca unui TIR s-a desprins si a pus la pamant un stalp de electricitate, in Targu Jiu. Ce a observat soferul, din mers

Ultimul update: Luni 28 Martie 2016 07:04
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016 13:04
Categorie: Actualitate

Traficul troleibuzelor a fost paralizat in aceasta dimineata, pentru cateva ore, la Targu Jiu dupa ce o remorca a unui tir s-a desprins, a izbit in plin un stalp de electricitate si l-a pus la pamant.

Toata reteaua electrica de care depindeau troleibuzele a fost intrerupta. Iar ca sa nu stea o vesnicie calatorii prin statii, - responsabilii transportului in comun au scos pe trasee toate autobuzele din depouri, chiar si pe cele mai vechi.

Accidentul a avut loc in jurul orei 6 dimineata, in zona de nord a orasului. Soferul camionului, un tanar din Resita, spune ca din mers, a observat ca nu mai are in spate remorca plina cu 10 tone de gunoi.

Mihai Vlad, sofer camion: Pur si simplu s-a rupt protapul la remorca. S-a dus direct in stalp, norocul meu ca s-a dus in stalp ca altfel se ducea in casa.

Angajatii firmei de transport local din Targu Jiu au intervenit imediat, dar chiar si asa, circulatia a fost blocata pentru circa patru ore. Pe trasee au fost scoase autobuze, iar troleibuzele au fost tractate rand pe rand.

 

Mircea Almasan, director adjunct firma de transport local Tg Jiu: "Fiind interupt chiar tronsonul 4 in zona Artego nu putem folosi troleu in tot orasul, asta este, un accident nefericit."

Cat timp muncitorii care au reparat linia de electricitate, s-a circulat anevoios, pe o singura banda. Pagubele urmeaza sa fie suportate, cel mai probabil, de firma de asigurari la care soferul camionului avea polita incheiata.

Accident filmat de camera de supraveghere. Cum a reusit o soferita sa plonjeze cu masina de la etajul 4 al parcarii. VIDEO
Accident filmat de camera de supraveghere. Cum a reusit o soferita sa plonjeze cu masina de la etajul 4 al parcarii. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
masina de politie in italia
Badante prinsă în România la un an după ce a fugit cu maşina bătrânilor pe care-i îngrijea
Tinerii din România stau îngrămădiţi în case mici. "Suntem 3 într-o cameră, e greu"
Fiara care a ajuns în România și s-a înmulțit necontrolat. A făcut masacru în Deltă
Experiment terifiant. Cât de uşor se transformă bradul de Crăciun în torţă
Consilieră înjurată de viceprimarul Capitalei, în şedinţă. "O daţi în smardoială"
"Meşterul Manole" din Focşani a îngropat maşina în drumul pe care îl repara
incendii
Incendii aproape identice în București și Botoșani. Zeci de copii, intoxicaţi
Polițiști loviți cu coasa de 2 bărbați. Care a fost motivul conflictului sângeros
Accident în lanț la ieșirea din Cluj-Napoca. Eroarea comisă de un șofer
Incendiu puternic lângă groapa de gunoi a Clujului. 5 case au fost mistuite de flăcări
Bărbat de 30 de ani, urmărit cu focuri de armă. Motivul pentru care a refuzat să oprească
Imagini alarmante pe străzile din Oradea. Cum au fost observați mai mulți tineri