Rapire ca-n filmele cu prosti. Au furat alt copil si au cerut 50.000 lei

30-03-2011 10:35


La Bacau, cativa tigani care incercau sa recupereze niste bani au vrut sa-l rapeasca pe baiatul datornicilor. L-au confundat si au furat copilul gresit, care mai era si neam cu ei.

Si-au dat seamna de asta abia cand au sunat sa ceara 50.000 de lei rascumparare. Rapitorii n-au dat dovada de prea multa inteligenta insa au o scuza. Si ei si copilul vizat si cel pe care l-au luat din greseala se numesc Stanescu. Asa ca odata ajunsi in fata gradinitei au intrebat intr-o doara care este copilul lui Stanescu si s-au multumit cu primul raspuns.

Rapitorii il cautau sa spunem pe fiul lui Stanescu 1 ca sa il forteze pe tatal lui sa le dea banii. Fara sa stie l-au luat pe baiatul lui Stanescu 2. Siguri pe ei au sunat imediat la clanul- Stanescu 1 - si au dat vestea.

De la capatul celalalt al firului li s-a spus ca l-au rapit pe mostenitorul sotilor Stanescu 2. Iar dupa ce au inchis telefonul, Stanestii 1 i-au alertat pe Stanestii 2, care au anuntat, la randul lor, politia.

Politistii au organizat un flagrant, au eliberat copilul si au pus mana pe cei patru rapitori. Ei si-ar putea petrece urmatorii 15 ani dupa gratii, iar rudele lor, care i-au trimis in "misiune", risca sa li se alature.

Disperarea unei mame: Cred ca MISA mi-a rapit fiica!

Rapit din greseala si apoi eliberat. Poveste romaneasca 100%

Drama la 14 ani. Un copil abuzat, retinut pentru ca si-ar fi ucis agresorul

 

Tags: rapiri, recompense,

VIDEO PROTVPLUS.RO