Radu Mazare, primele declaratii dupa eliberare: Am sechestru pe apartament, pe masini. Dar nu ma plang, am din ce sa traiesc

Dată publicare: 25-06-2015 18:08
Dată actualizare: 28-06-2015 07:01


Fostul primar al Constantei Radu Mazare a spus, joi, la iesirea din sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, ca odata ajuns acasa din arest, isi doreste foarte mult sa iasa pe mare si sa practice diverse sporturi.
 

"De-abia am venit de la Bucuresti, direct la Politie. Pe la ora cinci, sase, o sa merg sa vad cum e apa si o sa merg sa inot, sa scot caiacul ... in orice caz in apa, la mare, pentru ca la mare visam. (...) Marea e cea mai mare dragoste a mea. M-a tulburat enorm cand am venit la termenul trecut cu duba la Constanta, cu catuse, nici n-am vazut marea. Numai la mare m-am gandit, mai mult decat la fete. Marea e viata mea", a afirmat Mazare, potrivit Agerpres.

Acesta a sustinut ca in prezent este un cetatean ca toti ceilalti, fara sa mai fie interesat de administratia locala sau de politica. Fostul primar a spus ca nu va renunta insa la cluburi, continuand sa mearga la astfel de distractii dupa ce se va "reobisnui cu lumea, cu viata", in conditiile in care a stat timp de aproape trei luni in arest.

Acesta a afirmat ca are sechestru pus pe apartament, pe masini, dar ca are banii cash din care poate trai, fara sa se planga.

"Am sechestru pe apartament, pe masini cu care mai merg, dar mai am banii cash din care pot sa cheltuiesc si pot sa-mi platesc si avocatii. E rau, pentru ca toti cei care intra si ajung in situatii de astea, tuturor li se pune sechestru si nu mai are nici familia din ce sa traiasca, nici avocatii din ce sa-i plateasca. Dar mai am prieteni. (...) Si nu, Doamne fereste, hai sa nu ma plang. Am din ce sa traiesc", a afirmat fostul primar al Constantei.

Acesta a spus ca in cadrul masurilor impuse de controlul judiciar sub care se afla trebuie sa se prezinte la sediul IPJ Constanta marti, la ora 12,00.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis miercuri ca Radu Mazare sa fie eliberat din arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de fapte de coruptie.


VIDEO PROTVPLUS.RO