Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat: "Am avertizat-o inca din septembrie"

31-10-2016 18:51


Nepotul Regelui Mihai vrea sa o dea in judecata, pentru calomnie, pe Nicoleta Carjan, tanara cu care a recunoscut ca a avut o relatie si care spune ca i-ar fi facut un copil.

Potrivit avocatului fostului principe, femeia ii provoaca tanarului prejudicii de imagine si pana acum ar fi refuzat sa faca testul ADN la ''Institutul de Medicina Legala'', din Capitala.

"E un om puternic cu multa influenta si nu accept un loc impus, de el", sustine Nicoleta Carjan pentru Stirile Pro TV.

Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe Nicoleta Carjan si chiar sa ii ceara daune.

Radu Enache, avocatul Principelui Nicolae: "Am avertizat-o pe dumneaei inca din septembrie anul acesta ca risca un proces de calomnie, bineinteles cu daune morale substantiale, isi risca si bunurile prezente si viitoare, in caz ca va pierde acest proces. In lipsa unor probe legale, in lipsa unui test si a unei hotarari judecatoresti de stabilire a partenitatii, nu vad cum ar putea castiga un asemenea proces."

Reactia vine dupa ce saptamana trecuta tanara, in varsta de 30 de ani, a acordat un interviu in presa in care a povestit despre relatia pe care ar fi avut-o cu principele, dar si despre presupusul lor copil.

Este vorba despre o fetita de 7 luni. Nicoleta Carjan sustine ca nu ea este cea care a facut public acest subiect sensibil.

Nicoleta Carjan: "As vrea sa subliniez in primul rand ca cel care a iesit public, pentru prima oara cu informatia conform careia noi doi am avea un copil este domnul Nicholas Medford Mills.

Asta s-a intamplat pe 22 septembrie cand a dat un comunicat prin care spunea ca eu refuz sa fac un test ADN. In comunicat e o afirmatie complet mincinoasa. Eu nu am refuzat niciodata sa fac un test ADN, singurul lucru pe care l-am refuzat a fost sa-l fac intr-un loc pe care mi-l impune acest domn."

Tanara spune chiar ca si-ar fi dorit sa pastreze tacerea in acest caz.

Reporter: "De ce credeti ca a facut-o public, de ce n-a vorbit cu dumneavoastra?

Nicoleta Carjan: "Nu, nu stiu care este motivul, dar cu siguranta motivul nu este ca isi doreste sa isi recunoasca copilul si sa fie pace si liniste.

Pentru ca daca asta voia, usa mea i-a fost intotdeauna deschisa, telefonul la fel, e-mailul la fel, deci puteam sa rezolvam totul discret si fara tam-tam. Probabil ca are nevoie de publicitate sau eu stiu?!"

Radu Enache, avocatul Principelui Nicolae: "Intr-un proces civil, de calomnie sau cu alt obiect, tupeul nu tine loc de proba legala"

Reporter: "De ce nu vreti la IML Bucuresti?"

Nicoleta Carjan: "Pentru ca insista de prea mult timp sa facem testul doar acolo si mi se pare normal ca locul pe care il alegem sa facem testul sa fie de comun acord.

Ori il facem si acolo si in alt loc, ori alegem alt loc de comun acord. Chiar i-am propus sa tragem si la sorti un loc. Ca sa nu fie niciun dubiu pentru nimeni.

Eu am motive sa fiu suspicioasa, el este un om foarte puternic, cu foarte multa influenta, eu sunt o persoana obisnuita, nu ne comparam din punctul asta de vedere si-atunci vreau sa-mi iau toate masurile de precautie pentru copilul meu - mi se pare normal"

Relatia dintre cei doi ar fi durat cateva luni, din aprilie anul trecut, cand s-au cunoscut in timpul turului pe bicicleta numit 'Cartile Copilariei'".

La patru luni dupa aceea, Regele Mihai decidea retragerea titlului de Principe si scoaterea lui Nicolae din linia dinastica.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO