Primul accident în intersecţia din Timișoara cu marcajele care au stârnit glume pe internet


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 13 Noiembrie 2017 13:24
Categorie: Stiri Diverse

O intersectie din Timisoara a ajuns vedeta pe internet, dupa ce fiecare sens de mers a fost marcat cu linii intrerupte care te duc cu gandul la un labirint.

Locul a aparut dupa ce primaria a reabilitat un pasaj rutier si a largit soseaua la 5 benzi. Privita de sus, intersectia pare un puzzle greu de rezolvat. Ca sa ii indrume pe cei de la volan pe calea corecta, o multime de linii separa benzile de circulatie.

Pe internet a devenit subiect de glume. In online intersectia e comparata cu un loc de jucat sotron, o pista de avioane sau o tabla de sah nereusita.

Pe doi soferi liniile din intersectie i-au derutat atat de mult incat dimineata si-au lovit masinile cand au trecut pe acolo.

Din fericire, este vorba doar despre o tamponare, în dispeceratul IPJ Timiș acest accident nefiind sesizat. Imaginile au apărut, luni dimineața, pe mai multe grupuri de Facebook, iar discuțiile privind modalitatea de marcare a intersecției s-au reaprins.

Polițiștii de la Rutieră s-au sesizat, după ce au văzut imaginile cu marcajele din intersecție și au declanșat o anchetă.

Marcaje de neînțeles într-o intersecție din Timișoara. Șoferii fac glume pe Facebook
Şoferul de 25 ani, care la începutul anului a omorât doi soţi într-o intersecţie din Iaşi, condamnat abia acum
VIDEO PROTVPLUS.RO