Poluare pe Dunăre. Video cu tonele de deșeuri strânse la Galați, după inundații

Ultima actualizare: 08-06-2019 11:25
Deșeuri s-au strâns la Galați, după inundații
Facebook.com

Inundaţiile care au lovit România în ultima perioadă au dus la formarea de cantităţi uriaşe de deșeuri pe Dunăre. Imagini cu gunoiul strâns de ape la Galaţi au devenit virale pe Internet.

Cantități mari de resturi menajere, bidoane de plastic, crengi rupte şi alte deşeuri au apărut pe Dunăre, în dreptul oraşului Galaţi. 

Imagini cu munții de gunoaie în galeria foto a acestui articol

Numeroase imagini cu resturile strânse la punctul de Trecere Bac Galaţi-Tulcea au fost postate pe rețelele de socializare.

Pompierii gălăţeni au intervenit cu o barcă şi au scos din apă cadavre de animale.

Comisarul şef al Gărzii de Mediu, Marian Mocanu, a declarat, pentru viata-libera.ro, că operatorii economici din zona respectivă riscă amenzi usturătoare.

“Ieri dimineaţă, am făcut adrese cu privire la ridicarea deşeurilor către tot ceea ce înseamnă factori decisivi: riveranii Dunării, restaurante, Navrom Bac, Primăria Galaţi şi Apele Române. Au termen până la data de 10 iunie, altfel riscă sancţiuni cuprinse între 50.000 şi 100.000 de lei., a declarat Marian Mocanu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO