Politistul din Bistrita Nasaud care s-a sinucis nu a lasat un bilet de adio. Autoritatile au pornit o ancheta

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Soc printre politistii din Bistrita Nasaud, dupa ce unul dintre colegii lor, in varsta de 53 de ani, care lucra la sectia Investigatii Criminale din Sangeorz-Bai, a fost gasit, joi seara, impuscat.

Omul a luat, se pare, o decizie radicala si s-a sinucis intr-o masina, in garajul sectiei de politie. Nimeni nu stie insa ce necazuri il macinau pana-ntratat incat sa recurga la un asemenea gest, cu doua luni inainte de a iesi la pensie. Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio

Viorel Fontu avea, spun apropiatii, o cariera solida si o casnicie trainica: fiica lui de 26 de ani tocmai urma sa se casatoreasca. La serviciu, colegii il descriu ca pe un politist dedicat, cu multe cazuri rezolvate la activ si nicio sanctiune. In plus, rezultatele ultimului test psihologic - de acum doua luni - nu au aratat nimic in neregula.

Surse din cadrul anchetei spun ca sotia politistului i-a alertat pe colegii acestuia in jurul orei 16 si asta pentru ca barbatul nu ar fi ajuns acasa. Oamenii legii incearca sa afle acum cand s-a produs nenorocirea pentru ca este posibil sa se fi sinucis la primele ore ale diminetii si nimeni sa nu fi sesizat asta.

Nimeni nu isi poate explica ce l-a determinat sa isi puna capat zilelor, mai ales ca mai avea doar doua luni pana la pensie.

"A venit un politist acasa, daca nu am auzit impuscaturi, nu am auzit nimic. Am ramas surprinsi. Un om foarte bun. Eu nu stiu sa fi avut suparari", a spus o vecina.

"Un om extraordinar. Nu a avut motiv sa se sinucida. Nicio problema nu avea, avea casuta facuta, nunta sa faca la fata. Niste oameni extraordinari", a spus o alta cunostinta.

Trupul neinsufletit al politistului a fost dus la medicina legala. Superiorii lui au inceput o ancheta si incearca sa desluseasca misterul mortii colegului lor. Oamenii legii incearca sa afle cand s-a petrecut nenorocirea. Este posibil ca barbatul sa se fi sinucis la primele ore ale diminetii si nimeni sa nu fi sesizat asta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO