Politist, prins dormind la volanul masinii, in timpul postului. Primarul l-a trezit din somn

Dată publicare: 12-02-2013 18:47
Dată actualizare: 15-02-2013 07:06


Stati linistiti, domnul agent doarme pentru voi. Acesta ar putea sa fie oricand sloganul politiei locale din Mihail Kogalniceanu, dupa ce un angajat al institutiei a fost filmat motaind.

Mai grav pentru el este ca isi facea siesta exact atunci cand a trecut pe acolo primarul localitatii, care i-a batut discret, in geam.

Cu scaunul rabatat agentul de la politia locala era pierdut cu totul in lumea viselor. II era atat de somn incat a uitat complet ca este in timpul serviciului.

Din pacate pentru el a avut ghinionul ca fix in acele momente sa treaca prin zona primarul care l-a si trezit.

Acum, agentul nu isi aminteste nimic din siesta de dupa amiaza.

"L-am gasit pe agentul nostru, functionar public dormind. Ziua in amiaza mare la ora 12 cand am deschis usa si l-am intrebat ce face a zis ca doarme", a declarat Ancuta Belu, primarul comunei Mihail Kogalniceanu.

Si mai comic este faptul ca politistul a dormit bustean, timp de vreo doua ore chiar aici in fata sediului politiei locale, fara ca cineva sa isi dea seama.

''Cand l-am lasat eu statea pe scaun ce eu m am uitat in ochii lui sa vad daca a inchis ochii eu am intrat in sediu. A durat vreo doua ore. Era intins pe scaun, cu scaunul rabatat", spune un coleg.

''E prima oara cand e prins dormind si cu dovada. Eu am aparut dupa ce s-a trezit, am aflat si eu ca a atipit.", a declarat Ionut Panaite, seful politiei locale Mihai Kogalniceanu.

Autoritatile locale au decis sa il cerceteze pe barbat in comisia de disciplina pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu.


VIDEO PROTVPLUS.RO