Un politist din Botosani a fost injunghiat dupa ce a plecat de la restaurant. Lama i-a trecut milimetric pe langa inima

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15

Un politist din Botosani a fost injunghiat marti noapte, iar colegii lui inca il cauta pe atacator. Barbatul in varsta de 44 de ani era in timpul liber.

Grav ranit, a cerut ajutorul unui taximetrist. "A venit, s-a urcat in masina si mi-a spus sa il duc de urgenta la spital, pentru ca l-a injunghiat cineva. Acolo erau doi medici si l-au preluat ei. Nici nu mai putea sa vorbeasca. A ramas inconstient" - spune acesta.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, politistul ranit a fost preluat de medici si operat. Doctorii spun ca lama cutitului i-a trecut pe langa inima, si pacientul este acum sedat, sub tratament.

Anchetatorii presupun ca agentul s-a certat cu un barbat intr-un restaurant, unde venise sa urmareasca meciul Portugalia-Islanda. Apoi, ar fi fost urmarit cind a plecat si a fost injunghiat. Criminalistii au cercetat zona in care aavut loc atacul si au gasit cateva pete de sange pe trotuar.

Cei din local au confirmat faptul ca politistul a fost marti seara acolo, sa vada meciul, dar spun ca nu au bagat de seama sa se fi certat cu cineva. Si ei vor fi audiati din nou. Anchetatorii spera sa poata vorbi cu politistul in aceasta seara, ca sa afle ce s-a intimplat. Intre timp, ei au reusit totusi sa identifice un suspect, pe care il cauta pentru audieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO