Poliția, despre cazul de la Intercontinental: Victima nu a vrut să depună plângere

Ultima actualizare: 13-08-2019 11:29
politie
Agerpres

Poliția Română a reacționat cu privire la cazul sesizat de o tânără pe pagina de Facebook, cu privire la o femeie agresată lângă hotelul Intercontinental.

 

Femeia a povestit pe contul de Facebook că a sunat la 112 imediat ce a observat că o tânără era trasă de păr de un bărbat, care voia să o bage cu forţa în maşină.

Ea acuză Poliția că a intervenit extrem de târziu.

Cu toate acestea, autoritățile susțin că au intervenit la timp, că i-au identificat pe cei din mașină, însă femeia agresată nu a vrut să depună plângere împotriva iubitului ei.

Ieri, 12 august 2019, la ora 22.10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forța într-un autoturism.

Cazul a fost preluat de Poliția Sectorului 2, fiind direcționate echipaje la fața locului.

În 12 minute (conform evidențelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren și către unitățile de poliție limitrofe municipiului.

A fost stabilit parte din traseul autoturismului și a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuțiilor cu deținătorul autoturismului a fost stabilit și utilizatorul acestuia.

Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbați, cât și a femeii.

Cei în cauză au fost depistați de către polițiști din cadrul Secției 18, de unde au fost preluați de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Persoana implicată nu dorește sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea și concubinul său”, a transmis Poliția.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO