Pilotul de raliu Daniel Onoriu, acuzat de fosta iubita ca i-a incendiat masina. "L-am refuzat, mi-a dat mesaje de amenintare"

Ultima actualizare: 27-03-2017 07:18

 Incident cu semne de intrebare, joi seara, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Masina fostei iubite a pilotului de raliuri Daniel Onoriu a fost cuprinsa de flacari, in timp ce ea se afla intr-un hotel la un eveniment pe care il organizase.

 Femeia povesteste ca dupa ce s-au despartit, Onoriu a continuat sa o caute, ba chiar ar fi amenintat-o, si crede ca focul a fost pus chiar de el.

Flacarile s-au extins cu repeziciune si la un alt autoturism parcat langa masina femeii. Totul s-a petrecut aseara in jurul orei 21. Cativa martori au vazut flacarile si au sunat imediat la 112. Masina incendiata apartine fostei iubite a pilotului de raliuri Daniel Onoriu, Simona Chitac. Cealalta se pare ca ar fi a unuia dintre angajatii hotelului.

Femeia povesteste ca la evenimentul organizat de ea a participat si fostul ei prieten, iar la scurt timp dupa ce a plecat, masina a luat foc.

"Bineinteles ca ai plecat din moment ce ai aranjat pe cineva sa imi dea foc, evident. Am toate mesajele in telefon cand ma amenintai. Bine, Daniel, pa", i-a spus femeia fostului iubit la telefon.

"A intrat intr-o stare nu tocmai potrivita, sa zicam ca foarte nervos. Cineva a vazut pe geam flacari si a strigat ca e o masina in flacari. Daniel e impulsiv, nu stiu daca ar fi in stare sa faca asta. El a incercat sa ia legatura cu mine, eu l-am refuzat. Iar mesaje de iubire, iar mesaje de amenintare", a povestit Simona Chitac.

Tot joi seara femeia a mers la sectia de politie sa depuna plangere si sa ceara un ordin de protectie.

Simona: "Ma tem pentru viata mea, o sa incerc sa imi protejez atat persoana mea cat si familia mea. "

O ancheta a politiei va stabili daca focul a fost pus intentionat sau nu.

Pe de alta parte, Daniel Onoriu, dus la sectia de politie, a primit cu umor intreaga situatie.

Daniel Onoriu si Simona Chitac au avut o relatie de zece ani, timp in care ar fi cerut-o si de sotie. La scurt timp dupa ce s-au despartit, pilotul de curse s-a casatorit cu o alta femeie.

Vineri dimineata, Onoriu a postat un mesaj pe Facebook in care spune ca a stat 7 ore la politie pentru declaratii.

"Am fost oprit in trafic in seara asta de catre organele de politie si m-au dus la sectie, am stat vreo 30 min in catuse, mi sau luat aprente, mi sau facut poze asa cum am vazut in filme ca ultimul infractor de catre politisti", spune Onoriu.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO