Peste 5000 de oameni au vizionat filmele lui Sergiu Nicolaescu toata noaptea la Cinema Patria

Ultima actualizare: 09-01-2013 07:04
Sergiu Nicolaescu, Cancan

A fost ultima noapte in care filmele lui Sergiu Nicolaescu au rulat gratis la Cinema Patria din Bucuresti. Iar oamenii au umplut din nou sala, aducand asfel un ultim omagiu celui care si-a dedicat viata filmului.

Inainte de inceperea filmului, in sala e forfota. Un domn isi gaseste insa linistea citind o carte. In semn de respect pentru Sergiu Nicolaescu, unii n-au vrut sa rateze seara de film. Au venit special in a doua noapate cu gandul ca-i mai liber si au intuit bine.

"Sergiu Nicolaescu e foarte apreciat in familia mea si am vazut multe filme ale lui. Le am acasa. Am stiut si seara trecuta, dar am aflat ca-i mare aglomeratie si am zis sa nu mai venim...", a declarat un tanar prezent la cinema.

Incarcatura sentimentala e mare. Acest domn, spre exemplu, a imbracat special in aceasta seara o tinuta militara - dupa cum spune el - in ton cu scenele din film.

"Filmele lui vor rula si dupa ultima seara si sper ca spiritul lui Sergiu Nicolaescu sa renasca intr-un spirit tanar care sa-l intreaca..."

De cand maestrul a murit, unii recunosc, nu s-au miscat din fata televizoarelor

"Am stat la televizor, n-am putut renunta la o serie de filme. Am butonat toata ziua si toata noaptea."

"Vineri spre sambata au fost peste 5 mii de spectatori. Cerinta este foarte mare, chiar ne-au intrebat, suna telefonul incontinuu si vor cat mai multe filme ale lui Sergiu Nicolaescu sa fie vazute.", a declarat Maria Bicfalvi, administratorul Cinematografului Patria

Ultimul Cartus, Revansa, Dacii si Nemuritorii au fost filmele care au rulat azi noapte pe gratis la Cinema Patria, pana la 5 dimineata, iar spectatorii au tinut si un moment de reculegere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO