Pescar dispărut pe râul Olt, căutat de pompieri şi poliţişti


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2018 15:11
Categorie: Stiri actuale
barca

Două echipaje de pompieri şi poliţişti caută duminică, pe râul Olt, un pescar declarat de familie dispărut şi care este posibil să se fi înecat, au anunţat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Căutările se desfăşoară între localităţile Avrig şi Porumbacu, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

Bărbatul căutat este un sibian de 57 de ani, care a plecat de acasă vineri, pentru a pescui în apropiere de oraşul Avrig. Familia pescarului a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce nu l-a mai putut contacta.

"În afara localităţii Avrig, în zona râului Olt, poliţiştii sibieni desfăşoară cercetări în vederea găsirii unui bărbat în vârstă de 57 de ani, sibian, semnalat în cursul acestei dimineţi ca dispărut din data de 14 septembrie. Bărbatul ar fi venit la pescuit în cursul zilei de vineri, după care familia nu l-a mai putut contacta. A fost solicitat sprijinul ISU pentru căutari în albia râului", declară purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO