Percheziții DNA la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, privind angajările făcute

11-02-2021 11:12


DNA

DNA face, joi, percheziţii la trei instituţii publice din Iaşi şi Suceava, într-un dosar privind ”săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie”.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2020 – 2021. Una dintre instituţiile vizate este Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, în legătură cu modul în care s-au făcut angajările.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada martie 2020-2021. În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la 3 instituţii publice situate pe raza judeţelor Iaşi şi Suceava”, a transmis, joi, DNA.

Sursa citată a precizat că procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Iaşi şi Suceava.

Surse judiciare au precizat că una dintre instituţiile vizate este Administaţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, în legătură cu modul în care s-au făcut angajările.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO