Patru oameni raniti intr-un accident grav, in Timisoara. Manevra imprudenta facuta de un sofer de 20 de ani, fara experienta

Ultima actualizare: 06-10-2016 07:04

Accident grav, duminica, la iesirea din Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital, dupa ce un sofer de 20 de ani a schimbat benzile de mers fara sa se asigure.

A fost izbit in plin de un alt autoturism si a fost proiectat pe contrasens. Celalalt sofer, care circula regulamentar, a ajuns cu masina in sant.

Lipsa de experienta si-a spus cuvantul pentru un soferul de 20 de ani care a schimbat benzile de mers, cel mai probabil fara sa se asigure. Manevra sa a provocat un impact in care au fost implicate mai multe masini.

"Am incercat sa schimb directia de mers si probabil ca a avut viteza. Nu stiu cum altfel, nu pot sa imi explic, ca am fost lovit foarte tare in spate de catre el si am fost trimis pe celalalt sens de mers", povesteste soferul.

Prietena soferului neatent, care era pasager pe scaunul din dreapta si alte trei persoane din masina care circula regulamentar din sens opus au ajuns la spital, cu rani usoare. Potrivit medicilor, viata nu le este pusa in pericol.

Adrian Dragostin, agent de politie: "Un tanar de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Calea Sagului din Timisoara pe banda 1, iar la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers nu s-a asigrat corespunzator, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula pe banda 2 in aceasi directie de mers, a fost proiectat pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar."

Soferul vinovat se va alege cu dosar penal de vatamare corporala din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO