Papa Francisc s-a întâlnit cu echipa SPP care îi va asigura paza în România

26-04-2019 16:26


papa Francisc

Papa Francisc a primit la Vatican, în această săptămână, echipa SPP care se va ocupa de protecția sa, în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, când va efectua vizita oficială în România.

Potrivit unui comunicat al Comitetului Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”, Papa Francisc și-a manifestat încrederea în profesionalismul și dăruirea ofițerilor de protecție români, pe care i-a binecuvântat și le-a urat sărbători pascale fericite.

"Echipa care asigură securitatea nemijlocită a Papei în vizita din România este formată din ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază, pregătiți special pentru un astfel de eveniment.

Securitatea la nivel național a întregii vizite este asigurată și coordonată, în ansamblul ei, de către Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” format din instituțiile din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională - MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP", se arată în comunicat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO