(P) Visezi la vacanță exotică? 4 cele mai frumoase plaje din Thailanda

vacanta

Se apropie sezonul concediilor de vară, iar destinațiile preferate ale românilor continuă să fie cele din Europa, precum Bulgaria, Grecia ori Turcia. 

Totuși, încep să crească în popularitate și alternativele ceva mai exotice. Asta pentru că agențiile de turism oferă propuneri destul de accesibile financiar și convenabile pentru mulți dintre cei interesați, iar sejururi în Maldive sau Thailanda nu mai sunt de mult idealuri îndepărtate. Thailanda, îndeosebi, este o destinație extrem de populară și căutată pe parcursul sezonului cald, în special grație plajelor superbe pe care le pune la dispoziția turiștilor.

Dacă vrei să ieși din rutină și să îți organizezi un concediu de vis într-o țară cu o cultură fascinantă, o bucătărie delicioasă și un popor foarte ospitalier, iată care sunt cele mai indicate 4 opțiuni pentru a merge la plajă în Thailanda.

Provincia Krabi

 

O vacanță în Krabi este o idee foarte bună, mai ales dacă ai o condiție fizică bună și îți place și agitația. Asta pentru că poți vizita orașul Phi Phi Don, un adevărat simbol pentru ceea ce reprezintă cultura thailandeză. Plin de viață și mereu agitat, orășelul Phi Phi Don te așteaptă cu spectacole stradale și cu multe delicatese locale. Totuși, ceea ce atrage cu adevărat oamenii în Krabi sunt plajele superbe cu nisip fin și apă limpede. Plajele din Krabi sunt lungi, curate și foarte liniștite. Dacă mergi în Krabi, te poți caza la unul dintre multele resorturi care funcționează în regim all inclusive și care stau la dispoziția ta cu servicii la cel mai înalt nivel. Localnicii sunt foarte primitori și instruiți să trateze turiștii cu ospitalitate, pentru că acest tip de activitate este esențial pentru economia locală.

Patong

 

Patong este o zonă potrivită pentru amatorii de distracție și de petreceri care țin până în zori. Dacă nu cauți liniște și un spațiu potrivit odihnei și relaxării, ci vrei să te distrezi și să te bucuri de agitația pe care thailandezii o pot provoca atunci când doresc să creeze o atmosferă incendiară, cu siguranță te vor atrage posibilitățile din Patong. Poți să ai parte de străzile pline de animatoare, localuri gălăgioase, care servesc cocktailuri care mai de care mai exotice, dar în același timp ai acces și la o plajă întinsă pe nu mai puțin de 3 km. Plaja Patong are nisip alb, șezlonguri pe care te poți așeza și la care poți fi servit cu bere, nuci de cocos sau alte băuturi care îți plac, iar apa în care poți înota este limpede și caldă.

Phuket

 

Poate cea mai căutată insulă thailandeză este Phuket. Nu degeaba turiștii sunt atrașii de această regiune ca de un magnet și nu degeaba ea și-a dobândit renumele de perla Mării Andaman. Insula a fost afectată grav de tsunami-ul care a lovit Thailanda în 2004, dar ambiția localnicilor și eforturile depuse de autorități pentru a reface teritoriul au condus la o dezvoltare continuă și la o renaștere a insulei, care acum este printre cele mai populare destinații turistice din Asia. Există în Phuket numeroase lanțuri hoteliere și resorturi de lux care de abia așteaptă să primească vizitatorii ce se pot relaxa pe plajele împânzite cu palmieri Relieful insulei este unul variat, astfel că poți opta și pentru a merge la plajă în zone stâncoase, unde peisajele sunt superbe.

Insula Ko Samui

 

Insula Ko Samui se află pe coasta de est a Thailandei și în 2018 a fost vizitată de peste 2,7 milioane de turiști, ceea ce o plasează în topul celor mai populare zone din Thailanda. Cu o capacitate de cazare extrem de bogată, care se traduce prin peste 17 mii de camere de hotel disponibile, Ko Samui atrage turiștii cu plajele superbe Chaweng și Lamai, caracterizate prin nisipul curat, palmierii falnici și apa caldă. Poți vizita această insulă pe tot parcursul anului, dar cea mai potrivită perioadă este reprezentată de lunile de vară.

O vacanță în Thailanda este o variantă foarte bună dacă îți place să mergi la plajă și să te relaxezi. Serviciile la cel mai înalt nivel și condițiile foarte bune te vor face să te simți cu adevărat liniștit.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Pacienții se pot vaccina antigripal în farmacii. Descoperă care sunt farmaciile Alphega autorizate ca centre de vaccinare
(P) Pacienții se pot vaccina antigripal în farmacii. Descoperă care sunt farmaciile Alphega autorizate ca centre de vaccinare

Persoanele care își doresc să se imunizeze împotriva gripei sezoniere o pot face de acum și în farmacie.

(P) Am testat funcția Mobile Order & Pay din aplicația de mobil McDonald’s și am dat skip la coadă în restaurant
(P) Am testat funcția Mobile Order & Pay din aplicația de mobil McDonald’s și am dat skip la coadă în restaurant

McDonald’s în România lansează o nouă funcție în aplicația sa de mobil, menită să reducă timpul de așteptare din restaurante și să ofere o experiență și mai plăcută clienților.

(P) OMV Petrom, contribuție record de 20 miliarde de lei la bugetul de stat în 2022, dublu față de anul precedent
(P) OMV Petrom, contribuție record de 20 miliarde de lei la bugetul de stat în 2022, dublu față de anul precedent

OMV Petrom a anunțat rezultatele aferente anului 2022. Compania a avut o contribuție record la bugetul statului, de 20 de miliarde de lei, din care taxe și impozite în valoare de 19 miliarde lei și dividende în valoare de circa 1 miliard de lei.

Recomandări
Catastrofă umanitară. Filmul evenimentelor din ziua marelui cutremur care a lovit Turcia și Siria
Catastrofă umanitară. Filmul evenimentelor din ziua marelui cutremur care a lovit Turcia și Siria

Turcia a fost lovită năprasnic de un cutremur devastator, cu magnitudinea 7,8 pe scara Richter. Seismul a provocat peste 2.300 de decese și o catastrofă umanitară.  

Vasile Dîncu se așteaptă ca anul acesta să se încheie războiul din Ucraina. Cum „se va găsi o soluție”
Vasile Dîncu se așteaptă ca anul acesta să se încheie războiul din Ucraina. Cum „se va găsi o soluție”

Vasile Dîncu crede că războiul din Ucraina se va încheia în acest an, dar „nu este exclus” să se ajungă la un conflict înghețat, potrivit fostului ministru al Apărării.

Cele mai puternice cutremure din Turcia. Cel de acum a avut aceeași magnitudine cu seismul din 1939
Cele mai puternice cutremure din Turcia. Cel de acum a avut aceeași magnitudine cu seismul din 1939

Turcia este una dintre cele mai active zone seismice din lume. Numeroase cutremure s-au produs de-a lungul anilor, soldate cu zeci de mii de morți și distrugeri masive. Ultimul, puternic, s-a înregistrat în 1999.