(P) Visezi la vacanță exotică? 4 cele mai frumoase plaje din Thailanda

vacanta

Se apropie sezonul concediilor de vară, iar destinațiile preferate ale românilor continuă să fie cele din Europa, precum Bulgaria, Grecia ori Turcia. 

Totuși, încep să crească în popularitate și alternativele ceva mai exotice. Asta pentru că agențiile de turism oferă propuneri destul de accesibile financiar și convenabile pentru mulți dintre cei interesați, iar sejururi în Maldive sau Thailanda nu mai sunt de mult idealuri îndepărtate. Thailanda, îndeosebi, este o destinație extrem de populară și căutată pe parcursul sezonului cald, în special grație plajelor superbe pe care le pune la dispoziția turiștilor.

Dacă vrei să ieși din rutină și să îți organizezi un concediu de vis într-o țară cu o cultură fascinantă, o bucătărie delicioasă și un popor foarte ospitalier, iată care sunt cele mai indicate 4 opțiuni pentru a merge la plajă în Thailanda.

Provincia Krabi

 

O vacanță în Krabi este o idee foarte bună, mai ales dacă ai o condiție fizică bună și îți place și agitația. Asta pentru că poți vizita orașul Phi Phi Don, un adevărat simbol pentru ceea ce reprezintă cultura thailandeză. Plin de viață și mereu agitat, orășelul Phi Phi Don te așteaptă cu spectacole stradale și cu multe delicatese locale. Totuși, ceea ce atrage cu adevărat oamenii în Krabi sunt plajele superbe cu nisip fin și apă limpede. Plajele din Krabi sunt lungi, curate și foarte liniștite. Dacă mergi în Krabi, te poți caza la unul dintre multele resorturi care funcționează în regim all inclusive și care stau la dispoziția ta cu servicii la cel mai înalt nivel. Localnicii sunt foarte primitori și instruiți să trateze turiștii cu ospitalitate, pentru că acest tip de activitate este esențial pentru economia locală.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Patong

 

Patong este o zonă potrivită pentru amatorii de distracție și de petreceri care țin până în zori. Dacă nu cauți liniște și un spațiu potrivit odihnei și relaxării, ci vrei să te distrezi și să te bucuri de agitația pe care thailandezii o pot provoca atunci când doresc să creeze o atmosferă incendiară, cu siguranță te vor atrage posibilitățile din Patong. Poți să ai parte de străzile pline de animatoare, localuri gălăgioase, care servesc cocktailuri care mai de care mai exotice, dar în același timp ai acces și la o plajă întinsă pe nu mai puțin de 3 km. Plaja Patong are nisip alb, șezlonguri pe care te poți așeza și la care poți fi servit cu bere, nuci de cocos sau alte băuturi care îți plac, iar apa în care poți înota este limpede și caldă.

Phuket

 

Poate cea mai căutată insulă thailandeză este Phuket. Nu degeaba turiștii sunt atrașii de această regiune ca de un magnet și nu degeaba ea și-a dobândit renumele de perla Mării Andaman. Insula a fost afectată grav de tsunami-ul care a lovit Thailanda în 2004, dar ambiția localnicilor și eforturile depuse de autorități pentru a reface teritoriul au condus la o dezvoltare continuă și la o renaștere a insulei, care acum este printre cele mai populare destinații turistice din Asia. Există în Phuket numeroase lanțuri hoteliere și resorturi de lux care de abia așteaptă să primească vizitatorii ce se pot relaxa pe plajele împânzite cu palmieri Relieful insulei este unul variat, astfel că poți opta și pentru a merge la plajă în zone stâncoase, unde peisajele sunt superbe.

Insula Ko Samui

 

Insula Ko Samui se află pe coasta de est a Thailandei și în 2018 a fost vizitată de peste 2,7 milioane de turiști, ceea ce o plasează în topul celor mai populare zone din Thailanda. Cu o capacitate de cazare extrem de bogată, care se traduce prin peste 17 mii de camere de hotel disponibile, Ko Samui atrage turiștii cu plajele superbe Chaweng și Lamai, caracterizate prin nisipul curat, palmierii falnici și apa caldă. Poți vizita această insulă pe tot parcursul anului, dar cea mai potrivită perioadă este reprezentată de lunile de vară.

O vacanță în Thailanda este o variantă foarte bună dacă îți place să mergi la plajă și să te relaxezi. Serviciile la cel mai înalt nivel și condițiile foarte bune te vor face să te simți cu adevărat liniștit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.