Operatiune fulger a politistilor din Brasov. Un camatar a fost prins cand lua bani de la "clientul" pe care-l teroriza

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

Un individ deosebit de periculos a ajuns in arestul politiei, dupa o actiune fulger o criminalistilor, desfasurata in centrul Brasovului.

Anchetatorii l-au prins in flagrant in timp ce primea bani de la un barbat pe care il santaja de multa vreme. Terorizata de amenintarile primite, victima a apelat in cele din urma la ajutorul politistilor.

Andrei Partac, cetatean moldovean stabilit la Brasov, il imprumutase pe un barbat cu 10.000 de euro in anul 2012. De atunci, spun surse judiciare, pretindea si primea lunar 1.000 de euro DOAR ca dobanda. Barbatul care ii ceruse ajutorul nu mai spera sa ajunga sa returneze vreodata suma imprumutata initial.

Cand a evitat sa-i mai dea bani camatarului, individul a inceput sa-l ameninte cu moartea si pe el si pe copiii lui. Ingrozit, omul a cerut politistilor sa-l scape de cosmar. Anchetatorii au organizat un flagrant si l-au prins pe camatar intr-o cafenea din centrul Brasovului, in timp ce primea 700 de euro.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile si va fi trimis in judecata pentru santaj, fapta pedepsita cu pana la 7 ani de inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO