Soferul care a produs accidentul din Mamaia sustine ca e nevinovat. Acesta a dat vina pe iubita lui, aflata in stare critica


Ultimul update: Joi 29 Octombrie 2015 06:59
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015 13:41
Categorie: Stiri actuale

O cursa ilegala de masini, care a avut loc in statiunea Mamaia, s-a incheiat cu urmari cumplite pentru o tanara de 25 de ani.

Automobilul in care se afla s-a rupt pur si simplu in doua, dupa ce a intrat intr-un copac si a pus la pamant un stalp de electricitate. Martorii spun ca cel de la volan, un cetatean marocan, se intrecea cu un alt sofer.

In fata politistilor, individul care are permisul de conducere suspendat, a dat vina pe prietena lui, fara sa ii pese, ca aceasta este in stare critica.

Masina condusa de cetateanul marocan circula cu viteza foarte mare pe principalul bulevard din Mamaia. La un moment dat cel de la volan a vrut sa depaseasca un alt autoturism.
In cateva secunde cetateanul marocan a pierdut controlul, a intrat intr-un copac de pe marginea strazii , apoi a pus la pamant un stalp de electricitate.

Martorii sustin ca intre cele doua vehicule avea loc o intrecere.

Martor: „Avea viteza foarte mare. Erau doua masini. Nu stiu daca si prima avea numere de Dolj. Dar aceasta a trecut pe langa mine, cred ca avea 180 km/h'

Soferul - un cetatean marocan - nu a patit nimic, dar iubita sa o tanara de 25 de ani aflata pe scaunul din dreapta a fost ranita grav. In fata politistilor, individul - care are permisul de conducere suspendat - a spus ca el nu are nicio vina.


Medicii au reusit sa o stabilizeze pe ranita.

Cealalta masina implicata in cursa ilegala a disparut inainte ca echipajele de politie sa soseasca.

Principalul suspect potrivit autoritatilor este marocanul in varsta de 36 de ani. El este cercetat in stare de libertate.

Cristina Vasile: ,,S-a intocmit dosar de cercetare penala pe numele conducatorului auto urmand a se stabili cauzele care au dus la producerea accidentului"

Din postarile lui de pe Facebook pare preocupat de viteza. Este relevanta o fotografie cu un bord in care acul kilometrajului indica o viteza de 273 de km.

In martie, acelasi marocan a fost acuzat de tentativa de omor dupa ce a dat intentionat cu masina peste un barbat caruia i-ar fi datorat niste bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO