O șoferiță băută a provocat un accident în Constanța. În mașină erau și cei 3 copiii ai ei

17-10-2019 10:19

O șoferiță băută a provocat un accident în Constanța

O femeie de 27 de ani care s-a urcat băută la volan, deși în mașină se aflau și cei trei copii ai ei, a provocat un accident, miercuri noapte, pe DN3, între localităţile Urluia şi Adamclisi.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, maşina condusă de femeie, în care erau copiii acesteia, a părăsit carosabilul într-o zonă în care şoseaua era fără curbe, răsturnându-se.

"O femeie, de 27 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat - 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre localitatea Urluia către localitatea Adamclisi şi, ajungând în zona kilometrului 196, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat", conform IPJ.

Copiii, cu vârsta de 2, 5 şi respectiv 7 ani, circulau cu autoturismul fără a se afla în scaune speciale.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au menţionat că la locul producerii accidentului rutier s-au deplasat trei echipaje ale SAJ şi un echipaj SMURD, victimele, dintre care copilul de 2 ani şi mama - în stare gravă, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO