O femeie a pus doi bărbați să îl snopească în bătaie pe fostul iubit, apoi s-a împăcat cu el

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
alex
Gazeta de Cluj

Un tânăr de 24 de ani a fost bătut crunt de doi bărbați de 22 și 40 de ani, într-un bar din Turda, din cauza fostei sale iubite, o femeie de 38 de ani.

Bărbatul a fost ademenit şi adus la Turda, cu un taxi, de cei doi agresori, cel mai tânăr, și el fost partener al femeii în cauză, relateză gazetadecluj.ro.

Acolo, la barul Tanira, au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece. Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând.

Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban (n.n. - unul din agresori) a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit.

O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”, a povestit victima, Alex, pentru sursa citată.

Tânărul s-a întors bătut acasă și, la îndemnul familiei, a depus reclamație la poliție, care a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în acest caz.

Totuși, tânărul a decis să se împace cu fosta sa iubită și să îi ierte pe cei doi agresori. “Până la urmă suntem consăteni şi prieteni, în ciuda a tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Alex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO