O femeie a pus doi bărbați să îl snopească în bătaie pe fostul iubit, apoi s-a împăcat cu el

alex
Gazeta de Cluj

Un tânăr de 24 de ani a fost bătut crunt de doi bărbați de 22 și 40 de ani, într-un bar din Turda, din cauza fostei sale iubite, o femeie de 38 de ani.

Bărbatul a fost ademenit şi adus la Turda, cu un taxi, de cei doi agresori, cel mai tânăr, și el fost partener al femeii în cauză, relateză gazetadecluj.ro.

Acolo, la barul Tanira, au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece. Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând.

Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban (n.n. - unul din agresori) a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit.

O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”, a povestit victima, Alex, pentru sursa citată.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Tânărul s-a întors bătut acasă și, la îndemnul familiei, a depus reclamație la poliție, care a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în acest caz.

Totuși, tânărul a decis să se împace cu fosta sa iubită și să îi ierte pe cei doi agresori. “Până la urmă suntem consăteni şi prieteni, în ciuda a tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Alex.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Trei tineri reţinuţi, după ce au agresat două persoane într-o scară de bloc din Bucureşti
Trei tineri reţinuţi, după ce au agresat două persoane într-o scară de bloc din Bucureşti

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe, după ce au agresat două persoane în scara unui bloc din sectorul 4 al capitalei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.