O femeie de 79 de ani din Timisoara si-a dat ultima suflare luni seara, dupa ce a căzut si s-a lovit cu capul de chiuveta.
 

Batrana, bolnava la inima, era in bucatarie si gatea, cand, cel mai probabil, a suferit un atac de cord.

Era singura in casa, iar vecinii au dat alarma la 112, dupa ce au simtit un miros puternic de fum .

Femeia locuia singura, intr-un apartament. Luni seara isi pregatea cina in bucatarie, asa ca a pus mancarea pe foc. La un moment dat insa, un miros puternic de arsura si un fum gros, ce venea din locuinta ei, i-a deranjat pe vecini.

Vecin: "Am batut o data la usa, de doua ori. Am sunat, n-a raspuns nimeni. Mi-am dat seama ca ceva e in neregula. Am sunat administratora, am venit, am mai incercat, am mai sunat la vecini, nimeni n-a stiut."

Cand au vazut ca nu obtin niciun raspuns din partea batranei, oamenii au sunat la 112. Echipaje de pompieri, politie si o ambulanta au plecat de indata in misiune. Salvatorii au spart usa si au gasit-o pe femeie fara suflare. Era intinsa pe jos, avea o rana la cap, iar pe chiuveta erau urme de sange - semn ca s-a lovit de ea si a cazut.

Niculina Julea - medic SMURD: "O pacienta care a fost gasita cazuta in casa si colegii de la ambulanta ne-au solicitat pentru a constata decesul."

Cel mai probabil, victima - care era bolnava la inima - a suferit un atac de cord.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga, pentru autopsie. Intre timp, singura sora a femeii se pregateste de inmormantare.