Noi detalii despre accidentul mortal din Tulcea. Gestul făcut de pasagerul din dreapta

Ultima actualizare: 13-08-2019 10:22

Individul băut care a provocat un cumplit accident în Tulcea, transmis în direct pe Facebook, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

După ce a spulberat un gard și a intrat într-o curte, unde erau patru persoane, șoferul a fugit de la fața locului. Dar polițiștii l-au găsit în scurt timp.

Un băiețel de trei ani, mama lui - însărcinată în șapte luni, și o bătrână au murit. O gravidă de 33 de ani a fost rănită.

Maşina în care se aflau trei bărbaţi a intrat în curtea unei gospodarii din comună Văcăreni. Din imagini se vede că autoturismul circula cu viteză mare, iar la un moment dat, şoferul se sperie pentru că îşi dă seama că nu-l mai poate controla.

În acelaşi timp, pasagerul din dreapta îi pune mâna pe volan, încercând probabil să evite impactul. Din păcate nu se întâmplă asta, iar copilaşul de 3 ani şi femeia de 79 mor pe loc.

Mama băieţelului avea 26 de ani şi era însărcinată în 7 luni. Femeia s-a prăpădit în drum spre spitalul din Galaţi. Nici pruncul nu a putut fi salvat. Drama familiei este greu de descris în cuvinte.

Maria Abdulah, mama victimei: "În şapte luni era gravidă fata. Trei oameni, trei suflete."

Veronica Tăranu, soacra fetelor: "A trecut direct prin poartă, prin solar, a zburat în sus prin casă şi au rămas moarte. O vecină, nurorile şi băieţelul."

Dinamica accidentului dă fiori. Maşina scapată de sub control loveşte gardul unei case, traversează apoi un drum comunal şi spulbera gardul unei alte curţi.

Victimele, 4 la număr, era la masă. După ce au fost zdrobite, vehiculul a ricoşat cel mai probabil pe o denivelare şi a fost proiectat pe acoperiş.

De acolo maşina s-a răsturnat pe cealaltă parte a curţii şi a luat foc. Uluitor este ca şoferul şi pasagerii au scăpat cu viaţa.

Ba mai mult, doi dintre ei au fugit. Cel aflat la volan se ascundea în comună Luncaviţa din judeţul Tulcea când l-au găsit poliţiştii.

Martor: "De acolo a venit şi a ajuns aici. A trecut prin casă."

Martor: "A căzut peste copac şi a venit cu spatele. În curte a alunecat de pe tablă."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO