Motivul violențelor din Piața Constituției: o tânără exploatată sexual de ambele grupuri

Ultima actualizare: 01-10-2019 19:56

La aproape 48 de ore de la scenele violente din Piaţa Constituţiei, poliţiştii din Capitală nu au reţinut până acum pe nimeni, deşi un bărbat de 30 de ani a murit.

Au extins însă cercul de suspecţi şi, după cele 30 de audieri, au reuşit să afle din ce grupări fac parte bătăuşii şi de la ce a pornit dispută.

Conform unor surse din anchetă, bătaia din Piaţa Constituţiei a început din cauza unei tinere pe care, se pare că ambele grupări infracţionale o exploatau sexual. Membrii unei grupări din Giurgiu au cerut socoteală unui grup din Capitală, este vorba despre unul dintre cele mai temute clanuri din Bucureşti.

Nu se ştie încă în ce fel s-a ajuns că războiul cu bâte şi pistoale să se poarte în mijlocul Capitalei, într-o zonă, teoretic, cu securitate sporită pentru că aici e Parlamentul, dar şi mai multe sedii de instituţii.

Primele informaţii arată că bărbatul găsit mort în parcare şi cel rănit fac parte din gruparea din Giurgiu. Este o anchetă amplă la care s-au făcut până acum zeci de audieri.

La această oră, poliţiştilor le lipseşte o probă-cheie din ancheta: imagini cu momentul atacului asupra bărbatul mort şi în care ar apărea autorul crimei. Poliţiştii au continuat şi marți să ridice imagini de pe camerele de supraveghere şi de la alte clădiri, restaurante şi firme din zonă. Speră ca în acest fel să identifice autorii măcar în timp ce părăsesc locul faptei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO