Motivul revoltator pentru care o gravida din Botosani si sotul ei au fost batuti crunt de un vecin: "M-a lovit in burta"

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05

Scandal revoltator in judetul Botosani, unde o femeie insarcinata in luna a cincea a fost batuta, impreuna cu sotul ei, vacar in sat, de un barbat suparat ca vitele lui nu erau acceptate in cireada.

Proprietarul animalelor nu l-a mai platit de cateva luni pe paznicul vacilor. Acum, cearta a degenerat intr-o incaierare, iar ciurdarul si nevasta lui gravida au fost loviti cu parul.

Scandalul a izbucnit joi seara, in localitatea Icuseni. Cei doi soti in varsta de 29 si 35 ani se intoceau cu vitele de la pasune cand le-a iesit in cale consateanul suparat si fiul lui. Fara prea multe discutii, spun victimele, agresorii ar fi sarit la bataie. I-au atacat fara sa le pese ca femeia era insarcinata.

Satenii care au auzit strigatele de ajutor ale celor doi soti i-au salvat din mainile atacatorilor. Gravida de 29 de ani a fost transportata la Maternitatea din Botosani unde medicii au stabilit ca pentru moment fatul nu a fost afectat de lovituri. I-au recomandat totusi femeii un tratament de sustinere a sarcinii. Sotul ei a fost si el internat cu rani grave la cap. Cand a ajuns la spital, femeia se plangea de dureri cumplite.

Vacarul este angajat de sateni sa le duca vitele la pascut pana la toamna. Sustine ca agresorul ar fi sarit la el cu bata, furios ca nu i-a mai primi in cireada cele 20 de vaci. Insa inca din primavara, stapanul animalelor nu a vrut sa plateasca taxa cuvenita.

Tanara insarcinata: "M-a lovit in burta. Ma doare foarte tare burta."

Constantin Avirvarei, victima: "A venit si m-a luat la bataie. Pe mine si pe sotie, pe islaz. A venit si ne-a batut pe amandoi pentru ca nu ii iau vacile. El vrea sa i le iau obligatoriu. Are 20 de vaci. Nu vreau sa i le primesc pentru ca nu plateste."

Victimele au fost imediat internate la spital.

Medic Eduard Gurau, Ambulanta Botosani: "Sotia gravida in 21-22 de saptamani, cu un traumatism abdominal prin agresiune si sotul tot cu un traumatism cranio-facial, tot prin agresiune. Li s-a acordat ajutor medical de urgenta."

Politistii s-au autosesizat si au inceput o ancheta: deja l-au audiat, vineri dimineata, pe suspect, iar barbatul risca inchisoarea, daca se va dovedi vinovat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO