Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet. S-a intalnit cu sotia si fiii lui Adrian Nastase

Ultima actualizare: 12-08-2012 20:40
Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet. S-a int...
Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet. S-a int...
Ion Iliescu a votat la Liceul Jean Monnet. S-a int...

Un punct de referinta pe harta votului in Capitala este Liceul Jean Monnet. De obicei, este sectia unde vin sa isi exprime optiunea o multime de personalitati care locuiesc in zona.

Printre primii care venit la sectia de votare din cadrul Liceului Jean Monnet s-au aflat sotia si cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase. Sobri, ei s-au aratat discreti si nu au facut niciun fel de declaratii presei, iar la plecare s-au intalnit cu fostul presedinte Ion Iliescu si sotia sa, Nina, cu care au schimbat cateva cuvinte.

Fostul sef al statului a spus ca la referendumul pentru demiterea presedintelui a votat "da", pentru "limpezirea lucrurilor in tara".

"Desi votul e secret am votat «Da», pentru necesitatea limpezirii lucrurilor in tara. Am decis sa mergem pe racoare, de dimineata. Opţiunea era clara. Sa se limpezeasca apele, sa avem un climat mai firesc, mai normal. Sa vedem daca merg la partid. Nu sunt nerabdător. O sa astept cu seninatate si interes sa vad cum se exprima cetatenii", a declarat Ion Iliescu dupa ce si-a exercitat dreptul de vot.

PSD anuntase ca Ion Iliescu va merge la vot la ora 10.30, insa fostul sef al statului a mers la urne cu mai bine de doua ore mai devreme.

La referendumul de astazi, romanii pot vota la orice sectie din tara sau din strainatate, in baza documentelor de identitate.

Singura restrictie consta in faptul ca persoanele care se afla in localitatea de domiciliu trebuie sa voteze la sectia de votare la care sunt arondati.

Mare atentie, insa! Toti cei care incearca sa triseze sau sa impiedice in vreun fel consultarea populara, pot ajunge dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO