Caz cu multe semne de intrebare in Targoviste. Doi angajati ai unei companii au fost gasiti decedati de colegii lor

05-04-2017 08:06


Doi barbati au fost gasiti morti miercuri dimineata in postul de paza al unei firme din Targoviste. Este vorba despre paznicul societatii si un delegat de la Botosani.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, cei doi s-au incalzit cu un resou electric, iar la un moment dat lucrurile din incapere au luat foc si oamenii au murit intoxicati cu fum.

Cand au sosit dimineata la munca, angajatii fabricii de aparate de sudura din Targoviste au gasit poarta inchisa si si-au dat seama ca s-a intamplat ceva rau. I-au descoperit repede pe cei doi barbati, care zaceau fara suflare, si au sunat la 112.

"Am venit la serviciu, nu ne-a deschis nimeni usa, am deschis poarta mare, cand am intrat inauntru i-am gasit pe cei doi morti. Banuiesc, cred ca a luat foc de la un resou", a povestit un coleg.

"Era poarta incuiata, am batut in poarta, n-a raspuns nimeni. A venit colegul asta de munca, am deschis poarta, erau decedati. Era o patura arsa", a povestit un alt barbat.

Politistii sositi la fata locului au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Criminalistii continua ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs dubla tragedie. Intre timp, anchetatorii au anuntat rudele celor doi barbati despre nenorocire.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO