Miting "postasesc" in Capitala. Sindicalistii nu sunt de acord cu disponibilizarile

02-08-2011 13:09

Peste 2.000 de postasi din toata tara si-au pus tolbele in cui si au venit in Capitala sa protesteze. Oamenii sunt nemultumiti de disponibilizarile anuntate in randul lor

Sunt nemultumiti de disponibilizarile anuntate in randul lor, mai ales ca oricum castiga mai putin de cand au fost fortati sa-si ia doua zile libere pe luna, dar neplatite.

Sindicalisti care ii reprezinta spun ca nu e demirare ca se pierd bani in sistem, devreme ce posta are un management care lasa de dorit.

Mitingul a inceput la ora 8.30 in piata Constitutiei, in fata Parlamentului, dar si a Ministerului Comunicatiilor, pe care sindicalistii il acuza de toate relele. In primul rand sunt nemultumiti ca 2.000 de angajati vor fi dati afara, iar cei care raman vor avea mai multe trasee de acoperit.

Manifestantii, imbracati in rosu si albastru, culorile sindicatului Postei Romane, au purtat pancarde, dar si steaguri de culoare rosie.

Dupa miting, liderii postasilor s-au intalnit cu ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme si i-au cerut pe langa oprirea disponibilizarilor si solutii pentru cresterea profitului. Oricum, ameninta sa intrerupa activitatea daca pana la sfarsitul anului, veniturile companiei nu vor creste cu 20 %.


VIDEO PROTVPLUS.RO