Mitica Dragomir, dezvaluiri incendiare in procesul RCS-RDS. Ce ar fi facut trei comisari de la Garda financiara la un control

21-10-2015 13:16


Fostul presedinte al Ligii profesioniste de fotbal Mitica Dragomir a facut dezvaluiri incendiare miercuri dimineata in sala de judecata, in procesul RCS-RDS - Antena, in care era audiat ca martor.
 

Dragomir i-a marturisit judecatorului ca trei comisari ai Garzii financiare care i-au controlat firma i-ar fi cerut spaga 5000 de euro.

"Au venit in control, o fata si doi baieti de la Garda, si directoarea mea economica a venit ai a spus ca cei de la Garda solicita suma de 5000 de euro sau dolari, nu mai tin minte, si nu mai fac niciun control. Am intrebat daca suntem in neregula cu ceva, a zis ca nu. Eu m-am dus la ei si le-am spus ca nu dau si nu iau spaga. Au plecat, au luat acel contract, care era un contract intre doua societati", a declarat Dragomir.

Mitica Dragomir este martor in dosarul în care mai multi sefi al trustului de presa Intact sunt judecati pentru ca ar fi santajat un director la RCS-RDS in incercarea de a incheia un contract favorabil. In aceeasi declaratie data la Curtea de Apel Bucuresti, fostul sef al Ligii profesioniste de fotbal a pomenit si numele premierului Victor Ponta, pe seama caruia pune debarcarea lui de la sefia ligii institutiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO