Mita nu e "Mititica". Seful LPF, Dumitru Dragomir, acuzat ca ar fi luat spaga de la Marian Iancu

Ultima actualizare: 01-05-2012 03:08

Zeci de mii de euro ar fi fost in joc, totul pentru ca formatia de pe Bega sa nu fie retrogradata in divizia B. Dragomir spune ca este fara vina si ca nu ar face niciodata o asemenea greseala - "sa ia mita cand atatia oameni ii vor capul".

"Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, pretinde sume de bani de ordinul zecilor de mii de euro de la omul de afaceri Marian Iancu, presedintele clubului FC Timisoara pentru a-si trafica influenta in fata Comitetului Executiv al FRF, in vederea licentierii clubului de fotbal mai sus mentionat". Este afirmatia facuta de procurorii anticoruptie intr-un document oficial obtinut de ziarul ProSport.

Acuzatia este grava. Mitica de la Liga ar fi luat spaga de la Marian Iancu pentru echipa pe care o finanteaza - Poli Timisoara - sa nu retrogradeze din Liga 1. Echipa din Banat nu a putut fi insa salvata.

Cum raspunde Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal acestor acuzatii?

"Ma tem de o iarna grea, de ce sa ma tem domnisoara... Daca sunt nevinovat, nu are cu ce, ca nu e adevarat...", a spus Mitica Dragomir.

"E imposibil asa ceva. Daca ar fi fost eram luati de mult. Cel care ar vrea sa-l distruga pe Dumitru Dragomir e Mircea Sandu, prin tot ceea ce face, chiar si in consiliul executiv", a spus si Marian Iancu.

Mitica Dragomir ar fi incercat sa obtina iertarea echipei Poli Timisoara, insa presedintele Federatiei Romane de Fotbal s-ar fi opus, reiese din documentul procurorilor. Mircea Sandu nu a fost marti de gasit pentru a comenta toate aceste afirmatii.

Presedintele Ligii de Fotbal este in prezent urmarit penal pentru abuz in serviciu, dupa ce ar fi votat pentru desfiintarea Universitatii Craiova.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO