Mii de mesaje indurerate postate pe internet dupa moartea lui Sabin, vicecampionul la motociclism

Ultima actualizare: 06-02-2013 00:33

Moartea lui Sabin, vicecampion national la motociclism a starnit un val urias de compasiune.

De sambata, de cand s-a aflat ca Sabin a pierit intr-un accident stupid, strivit in garaj de propria masina, pe internet curg mii de mesaje indurerate din partea celor care l-au cunoscut.

Toti sunt alaturi de familia lui Sabin si de cei doi copii ai sai, ultimul din ei nascut acum o luna.

Prietenii lui Sabin, "Race" - asa cum ii ziceau ei, i-au adus motocicleta la un bar de langa Bucuresti, acolo unde s-au adunat ca sa-si aminteasca de el.

Alaturi de motocicleta de curse pe care si-a modificat-o singur, piesa cu piesa, prietenii i-au adus si casca, si geaca de motor, lucruri pe care le avea mereu cu el.

Cei care-l plang nu pot accepta ca Sabin s-a dus asa repede - a murit strivit sub masina lui, in timp ce incerca sa o repare, dupa ce cricul care sustinea bolidul a cedat.

Razvan Radu, prieten: "Ceea ce s-a intamplat acum e ceva ce nu ai cum sa explici, un accident stupid care nu avea nicio legatura cu viata pe care a avut-o. A fost un tip de la care am avut ce sa invata, sa vad".

Sabin era un adversar de temut pe pista de motociclism viteza, unde anul trecut a iesit vicecampion si un prieten de nadejde pentru cei din jurul sau.

Dragos Ciolac, prieten: "Sabin a fost un fenomen, un om complet atipic. Ceea ce facea, faptul ca era indragostit de moto, sporturile pe care le practica, erau aproape totul".

Pentru ca Sabin a murit in conditii suspecte, politistii de la omoruri au deschis o ancheta. Pentru inceput asteapta rezultatul autopsiei.

Anchetatorii incearca sa lamureasca daca cineva se face responsabil de moartea lui Sabin. El a folosit cricul din dotarea masinii, insa ramane de vazut din ce motive dispozitivul a cedat: nu a fost pus cum trebuie, ori s-a rupt.

Motociclistul va fi inmormantat marti, la Breaza, in judetul Prahova.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO