Reactia tupeista a unui sofer de 21 ani care a intrat cu masina sport intr-un microbuz ranind 7 elevi: "Alte intrebari?"

Ultima actualizare: 26-02-2017 07:02

Un microbuz scolar plin cu elevi a fost implicat joi dimineata intr-un accident care se putea termina tragic, in judetul Vaslui.

Doi copii au fost loviti puternic la cap si alti sapte au suferit rani minore sau atacuri de panica, dupa ce microbuzul in care mergeau la ore a fost izbit din spate de o masina mica.

Soferul acesteia circula cu viteza mare, spun martorii, si n-a putut opri cand vehiculul scolar din fata lui a oprit regulamentar ca sa vireze la stinga.

In microbuz erau 17 elevi de gimnaziu, o secretara si soferul. Veneau dintr-un sat si mergeau spre scoala din comuna Stefan cel Mare.

Dupa impact, noua copii au ajuns la spital - sapte din microbuz si doi care erau pe drum si s-au speriat teribil cand au vazut accidentul.

Soferul vinovat de accident are 21 de ani si era in masina cu mama lui. Amindoi au suferit rani minore si au refuzat sa mearga la spital.

Reporter: Ce s-a intamplat?
Sofer: Alte intrebari?

Ionut Fighiuc, soferul microbuzului scolar: “Mama lui era lovita. A spus ca nu stie ce a fost in capul lui. Avea un pic de viteza.”

Cei noua copii sunt internati acum in Spitalul Judetean Vaslui. Soferul vinovat a ramas fara permis si va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!