Razbunare mafiota. Masina gruparii "Fratii" din Constanta, incendiata


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 07:56
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2011 13:14
Categorie: Stiri actuale

Clanurile mafiote din Constanta se infrunta pe fata. Iar in lupta pentru suprematie nu mai tin cont de nimic. Azi-noapte, un cunoscut interlop din oras a primit un avertisment si nu din partea admiratorilor.

 

Cineva chiar ar vrea sa il vada in iad, dar pana atunci i-a incendiat masina cu un cocktail Molotov. Cum autoturismul avea rezervorul plin, putea exploda oricand. Masina a luat foc in toiul noptii. Iar efectul a fost cel scontat.

Autoturismul era parcat in fata casei, iar proprietarii dormeau. Cel care le-a vrut raul a spart unul dintre geamurile autoturismului si a aruncat pe bancheta din spate un cocktail incediar. Un vecin a vazut flacarile si a sunat la 112.

Procurorii sunt convinsi ca totul este de fapt o reglare de conturi intre doua clanuri mafiote din Constanta: "Fratii", din care face parte cel avertizat, si "Spaniolul". Rivalitatea lor este foarte veche si, de fiecare data, ciocnirile se lasa cu varsare de sange si distrugeri extreme. Miza este uriasa: controlul taxelor de protectie in cluburile de noapte si a retelelor de prostitutie. Violentele au atins punctual culminant la sfarsitul anului trecut, atunci cand unul dintre locotenentii clanului "Fratii", Giolacai Arsene, a fost impuscat pe strada. Un glont i-a perforat traheea, iar celalalt a ramas prins in omoplat.

Barbatul a scapat cu viata, dar medicii nu au reusit sa ii scoata unul dintre proiectile din corp. In general, autoritatile se rezuma in a face curat dupa incidente.

Politistii raman in alerta si spera ca pe baza declaratiilor martorilor sa il identifice pe piroman.

Un elev de 16 ani a bagat 4 oameni in spital, dupa ce i-a lovit cu masina

 

Singura si fara nicio sansa de a fi salvata. A murit arsa de vie in casa
Magazin alimentar distrus de incendiu. Paguba se ridica la 360.000 de lei
VIDEO PROTVPLUS.RO