Mașină scoasă din canalul râului Mureș după 2 săptămâni. Un tânăr a murit captiv

Dată publicare: 23-11-2018 17:24
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Operaţiune în forţă vineri dimineaţă la Târgu Mureş. Un autoturism căzut în canalul râului Mureş, care traversează oraşul, a fost scos cu ajutorul scafandrilor şi al unei macarale.

Maşina ajunsese în apă în urmă cu două săptămâni după ce şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, a rupt bara podului şi a plonjat în râu. Din nefericire şoferul, un tânăr student la Academia de Poliţie, a murit atunci. Două fete, pasagere în maşină, a reuşit să înoate în apă rece până la mal şi să se salveze.

Reprezentanţii Apelor Române au decis să golească turbina, iar în 3 ore nivelul apei a scăzut atât de mult încât cu ajutorul unui scafandru maşina a putut fi legată şi scoasă la suprafaţă, cu ajutorul unei macarale.

Maşina a plonjat în râu în urmă cu aproape două săptămâni. Atunci tânărul aflat la volan, un student de 21 de ani de la Academia de Poliţie, şi-a pierdut viaţa. Era împreună cu două prietene: o tânără de 19 ani şi o fată de 13 ani.

Petrecuseră toţi 3 la un local din oraş, iar la 3 dimineaţa porniseră cu maşina spre casă. Într-o curbă periculoasă s-a petrecut accidentul.

Oamenii spun că în zona se întâmplă frecvent accidente.

Maşina va fi dusă la expertiză, iar poliţiştii continuă ancheta în acest caz.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO