Marius Moga si Stefan Banica au lansat videoclipul "Ce e dragostea?"

Ultima actualizare: 04-11-2012 08:29

''Ce e dragostea?''. Iata intrebarea la care doi dintre cei mai iubiti si mai apreciati artisti ai momentului, Stefan Banica si Marius Moga, si-au propus sa raspunda, bineinteles, prin muzica.

Intr-o atmosfera de epoca, romantica si in acelasi timp misterioasa, astazi s-a scris povestea piesei "Ce e dragostea". Este o melodie de iubire, ce poarta inconfundabila semnatura a lui Stefan Banica, dar care este presarata cu influente R'n'B, de care este responsabil Marius Moga.

Videoclipul este semnat de Iulian Moga. Iar versurile si muzica sunt compuse de Stefan Banica si Marius Moga, care canta pentru prima oara impreuna pentru a demonstra ca, in muzica, nu exista limite cand vine vorba despre combinarea stilurilor. Ideea s-a nascut mai mult dintr-o joaca, insa, cand au ajuns in studio, ambii si-au dat seama ca pot scoate pe piata un proiect fabulos.

Desi au trecut doua decenii de la primul album, Stefan Banica se reinventeaza si isi surprinde publicul de fiecare data. Colaborarea cu Marius Moga este doar una dintre surprizele de pe noul sau album, "Altceva", care va fi lansat luna aceasta. Pe 27 octombrie, a doua zi dupa lansarea sezonului 13 "Dansez pentru tine", va incepe si turneul national de promovare a albumului. Stefan Banica va ajunge in 9 orase. Iar anul se va incheia cu traditionalele concerte de Craciun.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO