Marian Godină, convins că a picat la Academia de Poliție

08-08-2017 21:56


Marian Godină

Marian Godină a scris pe pagina sa de Facebook că are îndoieli cu privire la promovarea examenului de admitere al Academiei de Poliție. Dacă se dovedește a fi adevărat, Godină ar fi respins pentru a cincea oară.

Celebrul polițist a mărturisit pe un site de socializare că a reușit să obțină nota 7.50, ceea ce nu îi conferă încredere că va reuși să devină studentul Academiei de Poliție.

Acest fapt nu pare să-l deranjeze foarte mult pe Godină, care continuă să-și păstreze optimismul. „Partea bună e că sunt mai obișnuit să pic decât să reușesc, așa că nu e o tragedie pentru mine și nu se termină lumea”, se arată în mesajul polițistului.

Cu toate acestea, Marian Godină a mărturisit că se află într-o perioadă de răscuce și urmează să-și pună ordine în viață. „Urmează însă o perioadă în care mă voi gândi serios dacă voi mai continua într-un sistem din care eu simt că nu prea mai fac parte. Într-un sistem în care colegi apropiați ai mei, care beneficiază de multe de pe urma mea, dar care, în locul unei minime recunoștințe, au dezvoltat o invidie enormă față de mine”, își continuă polițistul mesajul.

Din mesajul polițistului, materia de care este cel mai dezamăgit este Istoria. „La istorie, unde cu toată modestia afirm că pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am greșit azi 8 întrebări din 30. Enorm, în condițiile în care țelul meu era nota 10, dar explicabil ținând cont de întrebările date”, adaugă Godină.

Polițistul și-a închieiat mesajul prin a le ura succes tuturor celor care au participat la examen. „Felicitări celor care vor fi admiși și capul sus celor care vor fi respinși! Viața e frumoasă și merge înainte, vă spune unul care cel mai probabil va pica pentru a 5-a oară”, conchide Marian Godină.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO