Mama a doi tineri aflaţi în microbuzul căzut în râul Bistriţa: ”Au plecat să facă şi ei un ban”

Dată publicare: 05-04-2018 14:02
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


accident bistrita

Constanţa Andrei, mama a doi tineri care se aflau în microbuzul care a căzut în râul Bistriţa, dintre care unul a murit, iar altul a supravieţuit, a declarat că aceştia erau plecaţi din data de 14 martie în judeţul Arad, ”la plantaţii”.

“La copil încă nu m-am dus, e la spital şi încă n-am putut să mă duc. Veneau de la Arad, mai mult nu ştiu să spun. În rest, nu pot să spun nimic până nu ajunge băiatul meu acasă, care a supravieţuit. Lucrau la pădure, au plecat să facă şi ei un ban, ca tineretul. Din data de 14 martie erau plecaţi, s-au dus după muncă. Ei au lucrat şi anul trecut, şi celălalt an au tot fost plecaţi, ei se duceau la plantaţii, la păduri. Cineva din Săvineşti îi ducea la muncă. La negru lucrau, de unde cărţi de muncă”, a afirmat Constanţa Andrei, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, pentru Mediafax.

Unul dintre copiii femeii, Ştefan Marian Vîrlan, de 26 de ani, a murit în urma accidentului rutier din judeţul Neamţ, iar fratele acestuia, Ionuţ Vîrlan, de 21 de ani, este singurul supravieţuitor, fiind internat pe Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

CITEȘTE ȘI: Mărturia singurului supraviețuitor al tragicului accident din Neamț. ”Toți au murit? Toți?”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Mediafax

Tags: bistrita, microbuz,


VIDEO PROTVPLUS.RO